Σεπόλια: Στο μικροσκόπιο τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν από τη 12χρονη

Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης μαστροπείας, με θύμα τη 12χρονη στα Σεπόλια, είναι η κατάθεση που έδωσε το κορίτσι την 1η Νοεμβρίου 2022 στο δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θυμάτων στα γραφεία της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η 12χρονη αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες συνολικά 10 άντρες. Κάποιοi εξ αυτών τη συνάντησαν, κάποιοι όχι, ενώ άλλοι πλήρωσαν για φωτογραφίες και βίντεο. Ένας από τους άντρες που αναγνωρίστηκε οδήγησε το παιδί στο σπίτι του, ενώ ένας άλλος σε ξενοδοχείο. Επίσης, η ανήλικη αναγνώρισε ξανά τον οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, όπου φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος, ένα διαμέρισμα Airbnb και ένα ξενοδοχείο, ενώ σε μία περίπτωση αναφέρεται ο «Μιχάλης» ως «μεσολαβητής».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η 12χρονη αναγνώρισε τη φωτογραφία άντρα από την Καλαμάτα, ο οποίος «έβαλε λεφτά στην κάρτα». Όπως είπε το κορίτσι «ήτανε να βρεθούμε, δεν είχαμε βρεθεί ποτέ, απλά έβαλε λεφτά στην κάρτα (…) Είχε ζητήσει φωτογραφίες και βίντεο. Με βρήκε μέσω του Μιχάλη. Του είχε δώσει το τηλέφωνό μου, μου είχε πει θα μου βρει έναν πελάτη…».

Στη συνέχεια, το παιδί αναγνώρισε άντρα από την Κόρινθο με τον οποίο είχε πάει σε ξενοδοχείο της Αθήνας, το οποίο ονοματίζεται στην κατάθεση. Ο τρίτος άντρας που αναγνωρίστηκε είναι από τα Δωδεκάνησα: «Αυτός ήθελε να βρεθούμε και είχε πάει στο σημείο δύο φορές αλλά τη μία είπε ότι είχε πάει Αστυνομία και φοβήθηκε και έφυγε. Και τη δεύτερη ξαναήρθε και δεν είχα πάει εγώ».
Οι επόμενοι δύο άντρες είναι από την Αθήνα. Μίλησαν με την ανήλικη αλλά δεν τη συνάντησαν. Ο έκτος, επίσης από την Αθήνα, βρέθηκε με την 12χρονη στο αυτοκίνητό του και έδωσε στο παιδί χρήματα.

Ένα καινούργιο στοιχείο προκύπτει από την αναφορά για τον έβδομο άντρα που αναγνωρίστηκε μέσα από τις φωτογραφίες. Το άτομο αυτό, από τον Πειραιά, φέρεται να βρέθηκε με την 12χρονη στις 16 Ιουλίου. Το παιδί θυμόταν την ημερομηνία διότι την επόμενη ημέρα ήταν τα γενέθλιά του. Είναι ο μόνος που φέρεται να οδήγησε την ανήλικη στο σπίτι του: «Μιλούσαμε μέσω της εφαρμογής blindchat. Είχε ένα μαύρο νομίζω αυτοκίνητο. Όταν πήγαμε στο σπίτι του το έβαλε μέσα σε πάρκινγκ. Τον συνάντησα μία φορά στο αυτοκίνητο και μία φορά στο σπίτι του».

Στη συνέχεια, η 12χρονη αναγνώρισε άντρα από την Κορινθία, ο οποίος έβαζε ηλεκτρονικά χρήματα για να παίρνει φωτογραφίες και βίντεο. Ο ένατος άντρας είναι από τη Βοιωτία: «Μιλούσε πρόστυχα και τσακωθήκαμε. Βρεθήκαμε δύο φορές». Ο άντρας αυτός δεν προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Το ίδιο και ο δέκατος, ο οποίος ήθελε να οδηγήσει το παιδί στο σπίτι του, ωστόσο, αυτό δεν έγινε μετά την άρνηση της ανήλικης.
Η κατάθεση της 12χρονης έχει διαβιβαστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Το ενδιαφέρον των Αρχών εστιάζεται στα άτομα που συνάντησαν το παιδί στον οίκο ανοχής και στο Airbnb διαμέρισμα, τα οποία δεν έχουν αναγνωριστεί από την ανήλικη.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss