Σεπόλια: «Το μόνο λάθος του ήταν που έστειλε ένα μήνυμα»

Σεπόλια: Ξεσπά μιλώντας για τη σύλληψη του «Μιχάλη», η σύζυγός του, η οποία υποστηρίζει ότι το μοναδικό του λάθος ήταν ένα μήνυμα που έστειλε.

«Ξέρετε τι λέει το παιδί μου; Μου λέει «θέλω να πάω να δω τον μπαμπά μου». Λέω αγάπη μου δεν γίνεται, γιατί είναι στην αστυνομία και δεν σε αφήνουν» αναφέρει μιλώντας στον Alpha .
Μου λέει «μαμά, εγώ θα ντυθώ σούπερ – ηρωίδα» και θα πάω εκεί. Δεν θα καταλάβουν οι αστυνομικοί ότι είμαι παιδί και θα πάω να πάρω τον μπαμπά».

Ο σύζυγός της πήρε τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του, ενώ είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης, ενώ αρνήθηκε ότι έχει δει την ανήλικη αλλά και ότι έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού. Η ανήλικη τον είχε κατονομάσει σε καταθέσεις της και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram. Η 12χρονη φέρεται αρχικά να έλαβε ένα μήνυμα «γεια σου τι κάνεις» στο messenger όταν εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, o οποίος την παρότρυνε να απαντήσει «καλά».

Η σύζυγος του Μιχάλη, ανέφερε στον Alpha: «Είναι χάλια ψυχολογικά, κλαίει πάρα πολύ, είναι χάλια. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη μικρή. Δεν έχει στείλει κανέναν, δεν έχει γνωστούς. Το λάθος του ήταν ότι έστειλε ένα μήνυμα, έναν αριθμό, αυτό είναι όλο.
Δεν έχει κάνει τίποτα άλλο, δεν ξέρει καν τον Μίχο, ούτε στον Κολωνό έχει πάει ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα, είναι μέσα, δεν έχει κάνει τίποτα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από τα ηλεκτρονικά του ίχνη».
Σχετικές ειδήσεις
Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» – Αρνείται την εμπλοκή του

Σεπόλια – Λύτρας: «Ο Μιχάλης είχε βρεθεί με τη 12χρονη»
Σεπόλια: Ο «Μιχάλης» ήταν «διαβασμένος» – Πώς συνελήφθη


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss