Σεπόλια: «Βροχή» τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης

Στο στόχαστρο των αρχών τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Εξετάζεται αν ο 53χρονος πωλούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τα αποδεικτικά τραπεζικών εμβασμάτων, τα οποία εντοπίστηκαν στο κινητό της 12χρονης και τα οποία στάθηκαν ο βασικός λόγος σύλληψης της μητέρας της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο Ηλίας Μίχος, φέρεται ότι είχε στην διάθεσή του ανάρμοστες φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού, τα οποία χρησιμοποιούσε ως «δόλωμα» για να «ψαρεύει» εν δυνάμει παιδεραστές. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου το οποίο προώθησε μέσω εφαρμογών και πλατφόρμας γνωριμιών σε άγνωστο αριθμό ανδρών, παριστάνοντας την 12χρονη.

Στην ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών και βίντεο, αναφέρθηκε, από την πρώτη στιγμή, στους αστυνομικούς και το κοριτσάκι, λέγοντάς του ότι του τα έστελνε, ακολουθώντας μάλιστα, τις οδηγίες του. «Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη.
Τους εκβιασμούς από τον Μίχο είχε εκμυστηρευτεί η 12χρονη στη μητέρα της. «Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss