Σετ κυκλοφορίας Realme GT 2 Master Explorer Edition για τον Ιούλιο: Αναμενόμενες προδιαγραφές

Το νέο τηλέφωνο της Realme φημολογείται ότι έχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100W. Το smartphone εικάζεται επίσης ότι έχει οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Τη Δευτέρα, ο Αντιπρόεδρος της Realme Chase Xu ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Realme GT 2 Master Explorer Edition τον Ιούλιο, δημοσιεύοντας μια εικόνα teaser. Το λανσάρισμα θα γίνει στην Κίνα. Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.
Το teaser δείχνει την ημερομηνία κυκλοφορίας και προτείνει ότι το τηλέφωνο θα έρθει με μια νέα υφή στην πλάτη. Το αρχικό Realme GT Master Explorer Edition είχε μια μοναδική υφή στο πίσω μέρος, μαζί με ένα σχέδιο που μοιάζει με βαλίτσα.
Ο Xu μοιράστηκε επίσης μια εικόνα που δείχνει το κουτί λιανικής του Realme GT 2 Master Explorer Edition. Φαίνεται παρόμοιο με το κουτί του περσινού Realme GT Master Explorer Edition.
Προδιαγραφές Realme GT 2 Master Explorer Edition (αναμένονται)
Την περασμένη εβδομάδα, το Realme GT 2 Master Explorer Edition φέρεται να εμφανίστηκε στον ιστότοπο Υποχρεωτικής Πιστοποίησης της Κίνας (3C ή CCC) με γρήγορη φόρτιση 100 W. Το τηλέφωνο εμφανίστηκε στον ιστότοπο πιστοποίησης με αριθμό μοντέλου RMX3551.
Το Realme GT 2 Master Explorer Edition εμφανίστηκε επίσης πρόσφατα στον ιστότοπο πιστοποίησης TENAA της Κίνας με προδιαγραφές που περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών UHD (1.080×2.412 pixels) και μνήμη RAM έως 1 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss