Σητεία: Βομβαρδισμένο τοπίο η πόλη – «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο»

Σητεία: Πρωτοφανής η καταστροφή που υπέστη η πόλη από το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας -Υπερχείλισε ποταμός που 70 χρόνια δεν είχε τρέξει ούτε δάκρυ νερό

Ξανά στα πόδια τους προσπαθούν να σταθούν οι κάτοικοι της Σητείας που εργάζονται εντατικά ώστε η πόλη να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν περάσει και σαρώσει τα πάντα η φονική κακοκαιρία.
Οι έλεγχοι του Δήμου είναι διαρκείς, κλιμάκια βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους για να καταγράφουν τις καταστροφές όμως και οι απλοί πολίτες έχουν σηκώσει τα μανίκια και συνδράμουν στο έργο του δήμου για τον καθαρισμό της πόλης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάτοικοι στο cretapost, περίπου 100 διαφορετικά συνεργεία του Δήμου Σητείας έπιασαν δουλειά με αποτέλεσμα η πόλη μόλις πέντε ημέρες μετά την καταστροφή να μοιάζει εντελώς διαφορετική.
Η καταστροφή σε αριθμούς

Η Σητεία υπέστη τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τα βόρεια παράλια της Κρήτης το περασμένο Σάββατο. Οι κάτοικοι ωστόσο δεν μετρούν απλά τις πληγές τους αλλά συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία καταγραφής και καθαρισμού.

Σημειώνεται ότι περισσότερα από 150 αυτοκίνητα και πάνω από 120 μαγαζιά έχουν καταγραφεί ήδη ως πλήρως κατεστραμμένα και έχουν εισέλθει στη διαδικασία των αποζημιώσεων ενώ η κατ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss