Škoda Enyaq Coupé iV: κομψό και δυναμικό – FleetNews

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Enyaq iV, η Škoda προσθέτει τώρα στη γκάμα της το κομψό Enyaq Coupé iV καθώς και την σπορ έκδοση RS προσφέροντας μια επιλογή ηλεκτρικού αυτοκινήτου που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Το νέο Enyaq Coupé iV με το σπορ στυλ του και την κομψότητά του αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια της Škoda iV που έρχεται να ξεχωρίσει. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της μάρκας πέτυχαν για άλλη μια φορά να συνδυάσουν τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με έναν σχεδιασμό που συγκινεί. Το Enyaq Coupé iV συνδυάζει τέλεια το συναίσθημα με την αποτελεσματικότητα, προσφέροντας στο μοντέλο μεγαλύτερους χώρους, μέσα σε ένα ιδιαίτερα κομψό αμάξωμα. Παράλληλα, το ολοκαίνουργιο κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι επίσης το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο στην έκδοση Škoda RS.

Το νέο Škoda Enyaq iV και το Enyaq Coupé iV παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της ŠKODA στο Mladá Boleslav, καθιστώντας τα μοναδικά οχήματα του Ομίλου Volkswagen με αρθρωτή ηλεκτρική πλατφόρμα MEB στην Ευρώπη που κατασκευάζονται εκτός Γερμανίας. Λόγω της σύνθεσής της και του μεγάλου μεταξονίου της, η πλατφόρμα MEB επιτρέπει νέες επιλογές όσον αφορά στις αναλογίες αμαξώματος και τη σχεδίαση. Καθώς η μπαταρία υψηλής τάσης για το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι πλήρως ενσωματωμένη στο κάτω μέρος του αμαξώματος και επειδή τα ηλεκτρικά οχήματα δεν διαθέτουν σήραγγα μετάδοσης, ο διαθέσιμος χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι επίσης ιδιαίτερα μεγάλος.
Δεδομένου ότι η τεχνολογία και η βασική γλώσσα σχεδιασμού βασίζονται στο Enyaq iV, η κύρια καινοτομία με το Škoda Enyaq Coupé iV είναι το σχήμα του αμαξώματος. Η γραμμή οροφής σε στυλ κουπέ που κατεβαίνει από την κολόνα Β δίνει στο νέο αυτοκίνητο μια ακόμα πιο συγκινητική εμφάνιση. Αυτό το στυλ τονίζεται από τον σπορ μπροστινό προφυλακτήρα και τη νέα σχεδίαση των πλαϊνών μαρσπιέ βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, που τονίζει ακόμη περισσότερο το μήκος του αυτοκινήτου.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων του Enyaq Coupé iV είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από το παρμπρίζ μέχρι το πίσω παράθυρο και έχει έντονη μαύρη απόχρωση. Η δυναμική σχεδίαση και η συναισθηματική εμφάνιση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss