Σκοινάκι το θαυματουργό για τους λάτρεις του fitness

Μποξέρ και ποδοσφαιριστές ασκούνται ευλαβικά καθημερινά στο σκοινάκι. Δεν είναι τυχαίο. Όλες οι διεθνείς επιστημονικές έρευνες συμφωνούν ότι  10 λεπτά σκοινάκι την ημέρα προσφέρουν ισοδύναμα αερόβια οφέλη με 30 λεπτά τζόκινγκ. Μέσα σ’ αυτά τα 10 λεπτά η ισορροπία και η ευλυγισία του ατόμου που γυμνάζεται  κορυφώνονται, οι αρθρώσεις από τη μέση έως τους αστραγάλους θωρακίζονται και, ανάλογα με τον τρόπο που κατευθύνει κανείς  το σκοινί γύρω από το σώμα του, χτίζει δυνατότερους μυς παντού.Ωμοι, πλάτη και  κοιλιακοί έως κάτω από τη μέση – γλουτιαίοι, μηριαίοι και γάμπες γυμνάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον με  το σχοινάκι η καρδιά και τα πνευμόνια  γίνονται πιο δυνατα, καθώς αυξάνεται η καρδιαγγειακή αντοχή κατακόρυφα.

“Για να πετύχεις το μάξιμουμ των αποτελεσμάτων από μια 10λεπτη προπόνηση με σκοινάκι, δοκίμασε να συνδυάζεις διαφορετικούς τύπους αλμάτων –με έμφαση στα criss cross- και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα μετά από μόλις μια βδομάδα καθημερινής 10λεπτης προπόνησης με ένα σκοινάκι”, αναφέρει ο Jeremiah Maestre, επαγγελματίας μποξέρ και προπονητής.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss