Σοφία Βασιλέλη: Γνωρίστε τη 14χρονη που έφτιαξε το σκίτσο της οικογένειας Τανιμανίδη

Η 14χρονη Σοφία κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά σκίτσα διάσημων γονιών, ηθοποιών από αγαπημένες ελληνικές σειρές και γενικά προσώπων που το κάθε ένα έχει ξεχωρίσει για τους δικούς του λόγους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα αγαπημένο και αγαπητό ζευγάρι. Οι ακόλουθοί τους στο Instagram ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες και κάθε τους ανάρτηση γίνεται viral σε ελάχιστα λεπτά. Χαρακτηριστικό και πρόσφατο παράδειγμα; Το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι δίδυμες κόρες του περπατούν και αγκαλιάζονται μέσα στο σπίτι και τα στιγμιότυπα όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσαν πάνω από 112.000 likes και χιλιάδες σχόλια.
Ακόμα μία πρόσφατη ανάρτηση του ζευγαριού που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, ήταν αυτή με το σκίτσο της οικογένειας Τανιμανίδη την οποία δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα σε Instagram Story. Η ομοιότητα, ειδικά των διδύμων, Αριάνα και Φιλίππα, είναι καταπληκτική.

Το σκίτσο έκανε η Σοφία Βασιλέλη, 14 χρονών, και μπαίνοντας στο προφίλ της στο Instagram μπορεί κανείς να δει ακόμα περισσότερες δημιουργίες της. Η Σοφία εμπνέεται από σειρές, celebrities, πρόσωπα της επικαιρότητας, πρόσωπα που έχουν μία επιρροή προς αυτήν, όπως αναφέρει.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss