Σούπερ Κική: Θα δουλέψει ξανά ως σερβιτόρα στην Ικαρία

Η γνωστή influencer αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα.

Στην Ικαρία περνάει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου η Σούπερ Κική. Η γνωστή influencer φαίνεται όμως ότι δεν περνάει και πολύ καλά, για αυτό και αναζήτησε άλλους τρόπους να περάσει την ώρα της στο όμορφο νησί.
Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το instagram της, αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα. Πρόκειται άλλωστε για μια δουλειά που γνωρίζει καλά αφού αυτή έκανε και πριν γίνει γνωστή.

«Είμαι στην Ικαρία δέκα μέρες. Το νησί αυτό δε μου ταιριάζει καθόλου. Είμαι πολύ γριά γι’αυτό το νησί. Όμως επειδή δε μπορώ να φύγω με τίποτα, με τίποτα. Άκου που σου λέω, τα έχω παλέψει όλα, έχω εγκλωβιστεί. Είδα στον ύπνο μου ότι έπιασα δουλειά, όχι στην Ικαρία, σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά στα Πετράλωνα. Ήρθα λοιπόν σε ένα παλικάρι που έχω γνωρίσει εδώ στην Ικαρία, στο μαγαζί του και πιάνω δουλειά σήμερα στις 20:00 το απόγευμα ως σερβιτόρα.
Εγώ τα βγάζω τα λεφτά μου μια χαρά από το Instagram, δεν είναι αυτό. Χ@@@@κα για το τι λεφτά θα παίρνω. Θέλω να εκτονωθώ. Θέλω να ξαναθυμηθώ πως ήμουν. Έχω να δουλέψω τέσσερα χρόνια και ζηλεύω τους σερβιτόρους όποτε τους βλέπω. Λοιπόν, πιάνω δουλειά σήμερα το απόγευμα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Insta story η Σούπερ Κική.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss