Σπα στο σπίτι σε 4 βήματα για απόλυτη χαλάρωση | Vita.gr

Λίγα πράγματα μπορούν να σε ξεκουράσουν, να σε χαλαρώσουν και να κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμψει, όσο μια μέρα στο σπα. Κι αν το κόστος λειτουργεί αποτρεπτικά για τις συχνές επισκέψεις σε κάποιο spa center, τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να φέρεις την απόλυτη εμπειρία φροντίδας στο σπίτι, μέσα σε λίγα βήματα – και με ελάχιστα προϊόντα που μπορείς να βρεις πανεύκολα στην αγορά.
Για παράδειγμα, εμείς εντοπίσαμε όλα τα απαραίτητα για κορυφαία περιποίηση και χαλάρωση στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε είδη υγείας και ομορφιάς. Έτσι, όχι μόνο βρήκαμε τα πάντα σε χαμηλή τιμή – και συχνά, σε δυνατές προσφορές – αλλά και εξασφαλίσαμε ότι θα φτάσουν στην πόρτα μας άμεσα, αφού η πλατφόρμα φημίζεται για τις έγκαιρες παραδόσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Δείτε επίσης: Πανομοιότυπα δίδυμα: Κι όμως, δεν είναι ίδια! Σε τι διαφέρουν
Θέλεις κι ένα ακόμη tip; Χρησιμοποίησε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και θα παραλάβεις ταυτόχρονα ολόκληρη την παραγγελία σου, για να μπορέσεις να προγραμματίσεις την πρώτη σου εμπειρία σπιτικού σπα.
Ποιες είναι, λοιπόν, οι σωστές κινήσεις και προϊόντα για βαθιά περιποίηση στο σπίτι;
1) Φτιάξε ατμόσφαιρα
Είναι απλούστατο, αλλά και απολύτως απαραίτητο. Πριν ξεκινήσεις τη ρουτίνα περιποίησης, μεταμόρφωσε το σπίτι σου σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Χαμηλός φωτισμός και απαλή μουσική επιβάλλονται, ενώ ένα σπιτικό αρωματικό νεράκι (για παράδειγμα, με λίγο αγγούρι ή λεμόνι και τζίντζερ) θα εξασφαλίσει ότι ενυδατώνεσαι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ρίξε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο σε ένα diffuser ή σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό. Το άρωμά του θα κάνει τη διαφορά.
Από την πλευρά μας λατρεύουμε το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss