Spring has sprung! 9 ανοιξιάτικα beauty looks κατευθείαν από τις πασαρέλες

Αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές συμβαίνουν δύο πράγματα: τα fashion shows στο Παρίσι για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 είναι εν εξελίξει και έχουμε μπει κι επίσημα στον πρώτο μήνα της άνοιξης. Άρα, τα μάτια μας είναι στραμμένα προς δύο διαφορετικές σεζόν με μεγαλύτερη αγάπη στην ερχόμενη άνοιξη κυρίως γιατί μετά από τόσους μήνες καραντίνας το να βγαίνεις στην… άνοιξη είναι υπέροχο! 

Με αφορμή, λοιπόν, την άφιξη της πιο ωραίας εποχής του χρόνου αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα beauty looks που μας είχαν δείξει οι αγαπημένοι μας οίκοι αρκετούς μήνες πριν και τώρα είναι η τέλεια αφορμή να εφαρμόσουμε!

Hermes

Στον οίκο Hermes είδαμε το κόκκινο κραγιόν του οίκου φορεμένο τέλεια σε κάθε μοντέλο και σεταρισμένο με ένα ροζ- κοραλί μολύβι το οποίο τοποθετήθηκε περιμετρικά του ματιού. Όσο για τα μαλλιά, μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι οι αφέλειες και τα μήκη είχαν ένα κυματιστό αποτέλεσμα στον αντίποδα όλων αυτών των sleek μαλλιών που επικρατούσαν τα προηγούμενα χρόνια. 

Chloe

Αν και ο οίκος Chloe μας έχει συνηθίσει σε μια minimal προσέγγιση σε σχέση με το μακιγιάζ, για την άνοιξη η Pat McGrath φαντάστηκε τα κορίτσια του οίκου με sultry μάτια. Έτσι, λοιπόν, δημιούργησε μακιγιάζ με μαύρες ματ σκιές που είχαν αυτή την αίσθηση του negative space αφού σε κάποια σημεία κατά μήκος του κινητού βλεφάρου αλλά και στη ρίζα του κάτω αυτή η μαύρη ματ σκιά ήταν διακεκομμένη. Όσο για τα μαλλιά, εδώ επικράτησαν οι wet υφές με τονισμένες φαβορίτες. 

Salvatore Ferragamo 

Έχουμε ανάγκη από χρώμα και ο οίκος Salvatore μας την κάλυψε με τον πιο έξυπνο χρώμα αφού μας το έδωσε ακριβώς στις σωστές δόσεις: μια λεπτή γραμμή από ένα χρωματιστό eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου το οποίο αν συνδυαστεί με ουδέτερες χρωματικές επιλογές στα ρούχα κάνει το αποτέλεσμα ισορροπημένο και πολύ ενδιαφέρον.

LBV

O makeup artist Charlie Riddle έφερε αέρα από το Studio 54 στο virtual runway. Το μακιγιάζ δημιουργήθηκε με τις κλασικές υγρές σκιές της Stila και το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα μακιγιάζ που τραβά την προσοχή χωρίς δεύτερη σκέψη!

Isabel Marant 

O πιο parisian τρόπος να κάνεις το smokey eyes σου από τον πιο parisian οίκο. Τα κορίτσια της Isabel Marant βγήκαν στο catwalk έχοντας το τέλειο undone smokey. Για να το πετύχεις πάρε ένα πινέλο για smudging και σβήσε με γρήγορες κυκλικές κινήσεις. 

Chanel 

H Lucia Pica, Global Makeup και Color Designer του οίκου, δημιούργησε αυτό το sultry μακιγιάζ ματιών απλώνοντας ματ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και αφήνοντας τη ρίζα του κάτω βλεφάρου γυμνή από κάθε ίχνος makeup. 

Balmain

Η makeup artist Samira Pikpo δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ με προϊόντα L’Oreal Paris και τοποθέτησε στα μοντέλα ένα flashy ματ και απόλυτα καθαρό κόκκινο κραγιόν το οποίο τραβούσε πάνω του όλη την προσοχή. Τα μαλλιά είχαν λαμπερή και υγιή όψη με μια βαθιά φράντζα, ακριβώς όπως αγαπά η γενιά Gen Z. 

Dior

Το beauty look του οίκου Dior είναι ένα από τα αγαπημένα μας! Το μακιγιάζ από τον Peter Philips εστίαζε στα μάτια με μια έντονη γραμμή από μολύβι περιμετρικά του ματιού, ενώ τα μαλλιά ήταν πιασμένα με μια ατημέλητη διάθεση ενώ αυτά τα headband θα γίνουν το πιο αγαπημένο μου αξεσουάρ τους μήνες που έρχονται!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss