Στεφανία Γουλιώτη: “Ας εξοικειωθούμε πια με τη ‘διαφορετικότητα’ των ομόφυλων ζευγαριών”

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε του “Maestro” με το ένατο και τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, η Στεφανία Γουλιώτη, η τηλεοπτική Αλεξάνδρα, μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει το νέο εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και γιατί ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος κατάφερε να “χτυπήσει” φλέβα.
Μιλώντας στην κάμερα του OPEN η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε πως η μεγάλη επιτυχία του “Maestro” οφείλεται ότι αγγίζει πράγματα ανθρώπινα και που είναι ανάμεσά μας, ενώ όταν η ρεπόρτερ συμπλήρωσε πως και η διαφορετικότητα των ομόφυλων ζευγαριών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ότι ακόμα πρέπει να συζητάμε για αυτό.”Περίμενα ότι θα είναι σίγουρα μία πολύ καλή δουλειά, ειδικά από την πλευρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο αισθητικό κομμάτι, αυτό που δεν περίμενα και που χαίρομαι είναι το κομμάτι του πόσο ‘χτυπάει’ στην καρδιά των απλών ανθρώπων, γιατί ο Χριστόφορος έχει χτυπήσει μία φλέβα που βρίσκεται στο μέσο ελληνικό σπίτι και όπως φαίνεται όχι μόνο.
Για το κομμάτι της κακοποίησης, μίας γυναίκας που χρειάζεται χάπια για να κοιμηθεί και ενός έρωτα που τελειώνει και ξεκινάει κάτι καινούργιο, πράγματα δηλαδή που είναι πολύ ανθρώπινα και που είναι πολύ ανάμεσά μας”, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε μιλώντας για τη διαφορετικότητα.
“Δεν θέλω πια να λέω για τη διαφορετικότητα. Έλεος με αυτή τη διαφορετικότητα με τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι διαφορετικό έχουν πια; Αγαπιούνται! Τέλος πια με αυτή την ιστορία. Απλά χρειάζεται ο Χριστόφορος να συνεχίσει να τη λέει γιατί προφανώς δεν έχει εξοικειωθεί ο κόσμος ακόμα. Ε, ας εξοικειωθούμε να τελειώνουμε δηλαδή πραγματικά με αυτό το θέμα”.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss