Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Οι αντίπαλοι τους σε Αστάνα και Οστράβα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας έμαθαν τους αντιπάλους τους στα τουρνουά της Αστάνα και της Οστράβα, όπου αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (5/10) τον Λούκα Νάρντι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Astana Open.
Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον 19χρονο Ιταλό, ο οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά. Το Νο152 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-0 σετ (7-6(4), 6-2) του Αλεξάντερ Σεβτσένκο.

Η αναμέτρηση του Τσιτσιπα με τον Νάρντι είναι το δεύτερο του αυριανού (5/10) απογευματινού προγράμματος, καθώς θα ξεκινήσει μετά το ματς του Γκαρίν με τον Τζόκοβιτς. Συγκεκριμένα, αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteSport6HD.
Για τον δεύτερο γύρο του AEGL Open, το οποίο διεξάγεται στην Οστράβα, η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την Αλίσια Παρκς, η οποία προέρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της. Το Νο144 του κόσμου επικράτησε 2-0 σετ (6-0, 7-6(3)) της άλλοτε Νο1, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss