Στέλιος Διονυσίου: Πολεμούν το λαϊκό τραγούδι, σκεφτόμουν να αποσυρθώ

Ο Στέλιος Διονυσίου αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει στο χώρο του τραγουδιού που εκπροσωπεί.
«Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το άγχος, ότι πρέπει να βρω απαραίτητα ένα τραγούδι, ένα σουξέ, γιατί δεν θα ‘χω δουλειά αύριο-μεθαύριο. Επειδή είμαι αυτός που είμαι, επειδή προφανώς κάνω καλά τη δουλειά μου. Άντε αν θες πες και το όνομα, σαφώς βοηθάει», ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για το είδος της μουσικής που ερμηνεύει ο Στέλιος Διονυσίου εξέφρασε ένα παράπονο: «Το λαϊκό τραγούδι το πολεμάνε λίγο είναι η αλήθεια και το ‘χω ζήσει και με δίσκους που έχω κάνει στο παρελθόν, που σου λένε ευθέως ότι αυτά τα τραγούδια δεν παίζουν επειδή έχουν μπουζούκι μέσα. Δε σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το στυλ μου, να γίνω πιο pop ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο».

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον καλλιτεχνικό χώρο και το εάν είχε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν να τα παρατήσει, σχολίασε: «Στην αρχή πληγωνόμουν με το παραμικρό, δηλαδή όταν μου έκοβαν ένα τραγούδι από το πρόγραμμα, μπορεί να έκλαιγα δυο μέρες. Σκεφτόμουν να αποσυρθώ γιατί έλεγα ότι δεν είμαι εγώ ρε παιδί μου για αυτόν τον χώρο. Έβλεπα πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, ενώ μπροστά σου σε έκαναν θεό. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss