Stellantis: Επιχειρηματική Μονάδα Κυκλικής Οικονομίας – FleetNews

Η Stellantis N.V. ανακοίνωσε ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την Επιχειρηματική Μονάδα Κυκλικής Οικονομίας της που θα επιτύχει περισσότερα από 2 δισ. ευρώ έσοδα έως το 2030 και θα οδηγήσει τον δυναμικό στόχο της εταιρείας για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας έως το 2038.
Ως μία από τις επτά αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές μονάδες που ανακοινώθηκαν στο στρατηγικό πλάνο Dare Forward 2030, επεκτείνει δυναμικά την Επιχειρηματική Μονάδα Κυκλικής Οικονομίας, με ολοκληρωμένη προσέγγιση 360 μοιρών που βασίζεται στη στρατηγική των 4R – Reman, Repair, Reuse και Recycle – για να ανταποκριθεί στην ηθική ευθύνη της εταιρείας για το μέλλον, προσφέροντας επιχειρηματική αξία στην Stellantis.
“Η Stellantis βρίσκεται στον αγώνα δρόμου για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης και κερδοφόρας επιχείρησης βασισμένης στις αρχές της κυκλικής οικονομίας στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε,” δήλωσε η Alison Jones, Stellantis Senior Vice President, στην Επιχειρηματική Μονάδα Κυκλικής Οικονομίας. “Έχουμε έμπειρους συναδέλφους και έμπιστους συνεργάτες που λειτουργούν τις τρέχουσες δραστηριότητές μας. Με τη νοοτροπία 4R, τώρα κλιμακώνουμε με μία έντονη δραστηριότητα, κτίζοντας τις δυνατότητες, τις ομάδες και τις εγκαταστάσεις μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα έξυπνο, ολοκληρωμένο οικοσύστημα για την καλύτερη διαχείριση της έλλειψης υλικών και την πορεία μας προς την κλιματική ουδετερότητα”.
Κύριοι στόχοι της Επιχειρηματικής Μονάδας Κυκλικής Οικονομίας είναι η παράταση της ζωής των αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών, η διασφάλιση της διάρκειάς τους όσο το δυνατόν περισσότερο και η επιστροφή υλικών και αυτοκινήτων που έχουν φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής τους στον κύκλο κατασκευής νέων αυτοκινήτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss