Στις 21 Σεπτεμβρίου το Star Wars: Andor, με νέο εντυπωσιακό trailer

Το νέο trailer για την επερχόμενη σειρά “Star Wars: Andor” κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο δράση, αναφέροντας όμως και τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς στο Disney+ που μετατίθεται για τις 21 Σεπτεμβρίου από τα τέλη Αυγούστου όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Για να αποζημιώσει τους θεατές, η Disney θα διαθέσει τη συγκεκριμένη ημέρα τα 3 από τα 12 συνολικά επεισόδια της σειράς
Στη νέα σειρά πρωταγωνιστεί ο Diego Luna ως Cassian Andor και αποτελεί prequel της ταινίας “Rogue One” του 2016. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller και Fiona Shaw, ενώ ο Forest Whitaker επαναλαμβάνει το ρόλο του Saw Gerrera. Ο Luna είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, την οποία δημιούργησε ο συν-σεναριογράφος του “Rogue One” Tony Gilroy, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης πέντε επεισοδίων της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου.

Ο Luna παρουσίασε το νέο τρέιλερ κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Good Morning America” του ABC, όπου μίλησε γενικότερα για τη σειρά. «Είναι μοναδική, γιατί ξέρουμε για το τι είναι ικανός να κάνει ο Cassian, αλλά θα τον συναντήσουμε όταν δεν γνωρίζει τις πραγματικές του δυνατότητες», δήλωσε ο Luna. «Θα τον συναντήσουμε όταν οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, επειδή είναι ένας συνηθισμένος τύπος που ξαφνικά πρέπει να γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου, πρέπει να γίνει μέρος μιας κοινότητας που ανατέλλει. Βρισκόμαστε στις απαρχές μιας επανάστασης και είναι μια όμορφη ιστορία γιατί μας υ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss