Στις 7 Μαΐου η παρουσίαση των νέων iPad από την Apple

Αν και το όνομα της εκδήλωσης, “Let Loose”, προσφέρει λίγες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων, το συνοδευτικό έργο τέχνης με ένα χέρι που κρατά ένα Apple Pencil υποδηλώνει έντονα ότι η εκδήλωση θα επικεντρωθεί κυρίως στα iPad.

Οι τελευταίες φήμες από τα τέλη Μαρτίου έκαναν λόγο με την επικείμενη κυκλοφορία νέων iPads από την Apple, συνοδευόμενες από τις βασικές λεπτομέρειες. Ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης αναμένεται να είναι ένα ζευγάρι νέων iPad Pro, που θα ενσωματώνουν το M3 SoC, θα διαθέτουν OLED οθόνες, ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες και μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό. Τα tablets ναυαρχίδες της Apple θα συνοδεύουν πιθανότατα ένα ανανεωμένο iPad Air 10,9 ιντσών με M2 chip και ένα ολοκαίνουργιο Air 12,9 ιντσών, προσφέροντας στους λάτρεις των iPad μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στο iPad Pro με μεγάλη οθόνη.

Εκτός από τα νέα iPad, οι αναφορές αναφέρουν ότι η Apple θα παρουσιάσει επίσης ανανεωμένα αξεσουάρ Apple Pencil και Magic Keyboard. Αν και υπάρχει πιθανότητα για αναβαθμίσεις και σε άλλα iPad της σειράς της Apple, όπως το iPad 9ης γενιάς, το iPad mini και το iPad 10ης γενιάς, οι τρέχουσες φήμες υποδηλώνουν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα επικεντρωθεί κυρίως στα high-end μοντέλα.

Οι ανοιξιάτικες εκδηλώσεις προϊόντων δεν είναι ασυνήθιστες για την Apple, αν και συνήθως πραγματοποιούνται τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Η εκδήλωση του Μαΐου λαμβάνει χώρα μόλις ένα μήνα πριν από το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple τον Ιούνιο, όπου η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων, με έμφαση στα χαρακτηριστικά που βασίζονται στη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη. Τον Μάρτιο, η Apple ανακοίνωσε νέα MacBook Air μέσω δελτίου τύπου χωρίς να πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση.

Η παρουσίαση νέων iPad θα σηματοδοτούσε την πρώτη κυκλοφορία tablet της Apple εδώ και πάνω από ένα χρόνο, καθώς η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ούτε ένα νέο iPad καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το ντεμπούτο του αρχικού tablet της εταιρείας το 2010.

Αν και τα iPads αναμένεται να είναι το κύριο θέμα της εκδήλωσης, η Apple θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να ανακοινώσει και άλλα προϊόντα εκτός iPad. Οι desktop υπολογιστές Mac, όπως το Mac Mini και το Mac Studio, πρόκειται να ενσωματώσουν και αυτά κάποια έκδοση του M3 chipset, αν και νεότερερς φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple μπορεί να περάσει απευθείας από το M2 στο M4 ειδικά για το Mac Mini.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss