Στις 7 Σεπτεμβρίου και επίσημα το πρώτο φθινοπωρινό event της Apple, με πιθανή έκπληξη

Οι χρήστες του Plex θα πρέπει να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασής τους στην υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

Η Apple θα πραγματοποιήσει την πρώτη της φθινοπωρινή εκδήλωση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, με τις πρώτες πληροφορίες να παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στον ιστότοπο της Apple. Όπως συμβαίνει με τις τελευταίες εκδηλώσεις της Apple, αν επισκεφθείτε τη σελίδα μέσω ενός iPhone ή iPad, θα μπορέσετε να δείτε ένα διαδραστικό easter egg επαυξημένης πραγματικότητας.
Για την εκδήλωση της 7ης Σεπτεμβρίου, η οποία έχει τίτλο “Far Out”, η Apple έχει σχεδιάσει ένα λογότυπο της Apple με θέμα το διάστημα και μια εμπειρία σε στυλ μαύρης τρύπας. Η έναρξη της εμπειρίας AR τοποθετεί μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του δωματίου, η οποία στη συνέχεια εμφανίζει αστέρια στο ίδιο σχήμα με το λογότυπο της Apple καθώς πλησιάζετε. Τα αστέρια συνεχίζουν να συνενώνονται μέσα και έξω από το σχήμα του λογότυπου της Apple και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pinch n zoom gesture για να ρυθμίσετε το μέγεθος της μαύρης τρύπας.

Αν είστε κάτοχος iPhone ή iPad, για να δείτε την εμπειρία AR, ανοίξτε τον ιστότοπο Events και πατήστε στο λογότυπο της Apple. Από εκεί, μπορείτε να σαρώσετε την περιοχή γύρω σας για να δείτε το λογότυπο σε πραγματικό χρόνο ή να το δείτε σε λειτουργία “Αντικειμένου” για να έχετε μια πιο ξεκ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss