Στρατός Ξηράς: Στο Δ’ Σώμα Στρατού στη Θράκη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης

Επισκέφθηκε έδρες Σχηματισμών και περιηγήθηκε σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σε μία κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπου το τουρκικό καθεστώς στοχοποιεί τόσο το Αιγαίο όσο και τη Θράκη, οι Ένοπλες Δυνάμεις στέλνουν μήνυμα ετοιμότητας από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο.
Η συνεχής εκπαίδευση όλων των Κλάδων και η μόνιμη πλέον επαγρύπνηση, διαμηνύουν στην Άγκυρα πως οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια θα βρει άμεση απάντηση.

Το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στα ύψη, κάτι που διαπιστώνουν συνεχώς και οι Αρχηγοί των τριών Κλάδων, οι οποίοι επισκέπτονται μονάδες σε όλη τη χώρα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, επισκέφθηκε έδρες Σχηματισμών και περιηγήθηκε σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Μεθοδικά και κυρίως αθόρυβα, ο επικεφαλής του Στρατού Ξηράς έχει καταφέρει να θωρακίσει την νευραλγική περιοχή της Θράκης, απαντώντας αποφασιστικά στις απειλές του καθεστώτος Ερντογάν.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss