Super Kiki: «Πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα με χιούμορ και να προχωράμε παρακάτω»

Η γνωστή influencer μίλησε για την αποβολή της, την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγελματικά της.

Συνάντηση Super Kiki και Δημήτρη Αλεξάνδρου στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι». Η infuencer μίλησε για την πρόσφατη αποβολή της, τα προσωπικά και επαγγελματικά της βήματα.
H Kiki ταξίδεψε πρόσφατα στην Ικαρία εξηγώντας ότι αυτό ήταν παρότρυνση της ψυχολόγου της. «Με ρώτησε η ψυχολόγος μου τι δεν θα έκανα ξανά, της είπα να πάω στην Ικαρία και μου είπε αυτό θα κάνεις.», είπε χαρακτηριστικά.

Η Super Kiki για την αποβολή της
«Έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες να το πάθουν, που δεν έχουν δυνατότητα να μιλήσουν και να έχουν υποστήριξη», συμβουλεύοντας μάλιστα ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα με χιούμορ και να προχωράμε παρακάτω.

Για τις επαγγελματικές της ικανότητες δε ανέφερε ότι σε παραστάσεις της έχει δει μέχρι και 2000 άτομα, επισημαίνοντας ότι έχει χτίσει μόνη της την καριέρα της.

Εξομολογήθηκε επίσης στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι διαβάζει πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης και ότι πηγαίνει και 2 φορές την εβδομάδα στον ψυχολόγο της, καθώς το θεωρεί απαραίτητο για να εξελίσσεται ως άνθρωπος.
Τέλος για την σχέση με τα χρήματα δήλωσε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία και της έφεραν προβλήματα και στην προσωπική της ζωή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss