Super League 2: Σπουδαίο ντέρμπι στην Πάτρα

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται την Κυριακή (28/2) η 11η αγωνιστική της Super League 2, η τελευταία για τον πρώτο γύρο

Στις 14:45 στην Πάτρα η Παναχαϊκή υποδέχεται στο «Κώστας Δαβουρλής» την Ξάνθη. Οι «κοκκινόμαυροι» με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Χρήστο Παρασκευόπουλο, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της ανόδου. Στον αντίποδα οι Θρακιώτες που επίσης, θα έχουν στον πάγκο τους υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιώργο Μαραντά, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Τόνι Πόποβιτς θελουν το τρίποντο για τους ίδιους στόχους με τους Πελοποννήσιους.

Την ίδια ώρα στο άλλος ματς, ο τοπικός Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας. Οι Βοιωτοί που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό προχώρησαν στην αντικατάσταση του Σωτήρη Αντωνίου, με τον παλιό τους γνώριμο Τζιουζέπε Σανίνο στην τεχνική τους ηγεσία θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Εργοτέλη και να σκαρφαλώσουν στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σ΄ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη, έχει σαν στόχο του το να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί, που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τέλος στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, στις 13:45 στο Ηράκλειο ο τρίτος της βαθμολογίας Εργοτέλης υποδέχεται στο Παγκρήτιο τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι»του Γιάννη Ταουσιάνη, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Δόξα Δράμας… θελουν να πετύχουν την τέταρτη τους εντός έδρας νίκη παράλληλα να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Όσον αφορά τους «κυανόλευκους» του Κώστα Φρατζέσκου θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί των θετικών τουυς αποτελεσμάτων οι προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στα Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:45 Παναχαϊκή – Ξάνθη (ΕΡΤ)
14:45 Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας (ERT Sports)
13:45 Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας (ERT Sports 2)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss