Super League: Δεν «Χ»άρηκαν Ατρόμητος και Άρης

Super League: Μακριά από τη νίκη έμειναν για ακόμη μια αγωνιστική Ατρόμητος και Άρης.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στο ματς του Περιστερίου, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν με τη «λευκή» ισοπαλία να αποτελεί τη φυσικά εξέλιξη των πραγμάτων.
Το 0-0 δεν άφησε αμφότερες τις ομάδες ικανοποιημένες, καθώς συνέχισαν τα σερί τους δίχως «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη για τέσσερα διαδοχικά ματς, ενώ οι «κίτρινοι» έμειναν μακριά για τρίτο παιχνίδι.

Ο Άρης βρήκε δίχτυα με τον Φαμπιάνο στο 16ο λεπτό, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για χέρι, έπειτα από παρέμβαση του VAR. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την υπεροχή (σχεδόν) σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο 90+6’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάνου Γκαρθία, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ.
Πρώτη νίκη ο Ιωνικός με «υπογραφή» Μάντζη

Με δύο τέρματα του Βασίλη Μάντζη, ο Ιωνικός νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντό» του στο πρωτάθλημα. Μετά από 4 βαθμούς που συγκέντρωσε στους πρώτους 10 αγώνες, η ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε την ένα σπουδαίο «τρίποντο» στη μάχη που δίνει για παραμονή.

Αυτό ήταν μόλις το πέμπτο «διπλό» του Ιωνικού στην έδρα του ΟΦΗ, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην ισοπαλία που πήρε στην έδρας του Άρη και «βυθίζεται» ακόμα περισσότερο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν φυσικά ο Μάντζης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Χουτεσιώτης δήλωσε «παρών» όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2slgr.gr

Διαιτητής: Κωνσταντίνος ΚάτοικοςΚίτρινες: Διαμαντής, Μπαλογιάννης – Ελευθεριάδης, Φαντιγκά, Κάνιας, Μασάς, Μάντζης, ΜύγαςΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (63΄ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (74΄ Ντίκο), Ντιουσέ (63΄ Ντουρμισάι), Τοράλ (25΄ λ.τρ. Μπουζούκης), Τζου (46΄ Θεοδοσουλάκης), ΓκερέροΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Ρομαό, Φαντιγκά (76΄ Μασάς), …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss