Super League: Με το απόλυτο και στο +4 ο Παναθηναϊκός στη διακοπή – Βαθμολογία και αποτελέσματα

Super League: Με το απόλυτο πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε το «5 στα 5» και βρίσκεται στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής στο Nations League, το «τριφύλλι» αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του.
Οι «πράσινοι» που δεν έχουν καμία απώλεια, έχουν τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τον «Δικέφαλο του Βορρά» κι είναι στο +5 από τον Άρη, στο +6 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον Ολυμπιακό.

Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, ο Βόλος επικράτησε 2-0 του Ιωνικού και πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του.

Βόλος – Ιωνικός 2-1slgr.gr

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου)Κίτρινες: Εσκοβάλ, Λούνα – Μάντζης, ΑντούνεςΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεζκίδα (65’ Β. Φερνάντεθ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (80’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90’ Κούτσιας).ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (81’ Οφόσου), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μίλο (49’ Ν. Ιωαννίδης), Κάνιας, Βαλεριάνος (73’ Μασάς), Φαντιγκά (74’ Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

Θρίαμβος του Άρη, «βύθισε» τον Ολυμπιακό!
Ο Άρης πέτυχε με ανατροπή (2-1) μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε δίχως νίκη για τέταρτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 15’ με τον Μασούρα, αλλά οι «κίτρινοι» με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς πήρε το «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου χρειάστηκαν επί της ουσίας τέσσερα λεπτά για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Από την άλλη, το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, συνδυάστηκε με ήττα, η οποία φέρνει τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο -7 από την κορυφή.

Άρης – Ολυμπιακός 2-1slgr.gr

Διαιτητής: Μπόγκναρ Τάμας (Ουγγαρία)Κίτρινες: Μαζικού, Μαντσίνι, ΝταμπόΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (87’ Πίρσμαν), Παπέ Σεϊκ, Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88’ Ζερβινιό), Μαντσίνι, Γκρέι (60’ Πάλμα).ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (63’ Αβιλα), Εμβιλά, Χάμες (71’ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ-Αραμπί (64’ Μπακαμπού), Μασούρας (78’ Μπόουλερ), Μπιέλ, Μπα, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (78’ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.
Ο Διαμαντής σόκαρε τον ΠΑΟΚ στο 90+12’
Ο ΟΦΗ ανάγκασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη απώλεια (1-1) του στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα ματς που κρίθηκε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90+12’, αλλά έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss