Super League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον Κυριακό Μητσοτάκη να πάρει θέση για την ΕΠΟ

Super League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της λίγκας, μέσω επιστολής του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση.

Ο πρόεδρος της Super League αναφέρθηκε στο ζήτημα της επιλογής του CEO της Ομοσπονδίας και κάλεσε τον Πρωθυπουργό και τους Γεραπετρίτη, Αυγενάκη να πάρουν θέση.
Η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Κύριε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζετε στις 27.09.2022 και με την θεσμική μου ιδιότητα ως Προέδρου της Superleague 1 και Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σας απέστειλα μια επιστολή ενόψει της συνεδρίασης της ίδιας ημέρας και επί των θεμάτων αυτής.

Η επιστολή αυτή, η οποία διανεμήθηκε στα Μέλη της ΕΕ/ΕΠΟ έχει πάρα πολύ σαφές και συγκεκριμένο περιεχόμενο σε σχέση με τα θέματα στα οποία αναφέρεται.

Παρ’ όλα αυτά το τελευταίο 24ωρο διαπιστώνω ότι υπάρχουν στον γραπτό Τύπο συγκεκριμένων συμφερόντων δημοσιεύματα που αποτυπώνουν τις προθέσεις σας, όπως αυτό της εφημερίδας Live Sport:«O Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ισχυρίζεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν και η Παγκόσμια Ομοσπονδία του έχει ανάψει το πράσινο φως να προτείνει ο ίδιος όποιο πρόσωπο εκτιμά πως είναι το καταλληλότερο για τη θέση του CEO και αυτό θα πράξει».
Μια επιλεκτική πληροφόρηση και διαρροές καθόλου τυχαία σε μέσα επιρροής του ποδοσφαιρικού παράγοντα που έχει επιλέξει τον επόμενο CEO και δίνει εντολές σε εσάς …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss