Super League: «Τεσσάρα» και μαγική ατμόσφαιρα στο πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «OPAP Arena»

Super League: Η ΑΕΚ πήρε ώθηση από την εκπληκτική ατμόσφαιρα κι επικράτησε 4-1 του Ιωνικού, στο πρώτο παιχνίδι της στην «OPAP Arena».

«Τεσσάρα» του Παναιτωλικού στα Γιάννινα
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο Παναιτωλικός επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ κι οδήγησε την ομάδα του Αγρινίου σε ένα σπουδαίο «διπλό».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά ο Παναιτωλικός του «έκοψε» τη φόρα, με τον Μόρσεϊ να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πήγαν να αντιδράσουν, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις κι έκανε το 2-0 στο 25’. Η ομάδα των Ιωαννίνων πάλεψε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, αλλά εκείνη του Αγρινίου βρήκε και τρίτο γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4slgr.gr

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης ΜαλούταςΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος – Λάρσον, Καρέλης, ΣενγκέλιαΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (59΄ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81΄ Λώλης), Μέντες (81΄ Μπάλαν), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72΄ Παμλίδης).ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85΄ , Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80΄ Φλόρες), Ντίας (59΄ Μάρτσενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58΄ Κολοβός), Μόρσεϊ (59΄ Νταγκό), Καρέλης.

Η 6η αγωνιστική της Super …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss