Survivor All Star: Η ξεκάθαρη απάντηση του Ντάνου για τη συμμετοχή του

Survivor All Star: Τι κι αν ο Ντάνος φαίνεται στο τρείλερ ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο

Το «Survivor All Star» επιστρέφει στις οθόνες μας από τον Ιανουάριο και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους στο νο1 παιχνίδι επιβίωσης. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα ωστόσο ένα βασικό επιβεβαίωσε ότι θα απουσιάζει φέτος, αφήνοντας τους θαυμαστές του στα κρύα του λουτρού.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται στο νέο τρείλερ του Survivor All Star μίλησε στο «Πρωινό» ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση λέγοντας το τελικό «Δεν θα συμμετέχω».

«Πιστεύω πως ένα trailer από ένα παιχνίδι που συμμετείχα μπορεί να με έχει μέσα. Επειδή όλα αυτά, έτσι όπως γράφονται και στο trailer, με κάνουν να φαίνομαι πως θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εγώ δεν έχω καμιά ιδέα εδώ και δυο μήνες που μίλησα για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου. Μου είχε προταθεί να μπω παίκτης και ήταν ξεκάθαρο το όχι μου τότε και σε κάποιες συνεντεύξεις μου. Τελευταία βλέπω πως πέρασα εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα συμμετέχω. Δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας.» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss