Συγκινεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήταν πολύ παλικάρι, ένας ωραίος άντρας»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πάγωσα όταν έμαθα ότι πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η συγκίνηση του παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Mega Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου για τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή δίνοντας τον μεγαλύτερο αγώνα του, με ένα σπάνιο είδος καρκίνου.
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στη γνωριμία του με τον αθλητή, όταν ακόμα εκείνος ήταν 15 ετών ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη λύπη του και το σοκ του όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας διαβάζοντας την τελευταία του επιστολή.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με χαμόγελο. Δεν θέλω δευτερόλεπτο να χάσω το χαμόγελό μου. Είμαι βέβαιος ότι ο Αλέξανδρος με θέλει έτσι ακριβώς, χαμογελαστό. Ήταν η επιτομή του ανθρώπου της αισιοδοξίας, της ειλικρίνειας και του αγωνιστή. Γνώρισα τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη όταν ήταν 15 ετών, είχα πάρει συνέντευξη από τον πατέρα του στο Tv Makedonia. Είχε αυτή την επιθυμία να γίνει κάτι καλύτερο. Δεν τον έβλεπα μόνο ως αθλητή. Ήταν πολύ παλικάρι, ένας ωραίος άντρας», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η επιστολή μας συγκίνησε και μας σόκαρε γιατί δεν γνωρίζαμε ότι ο Αλέξανδρος είχε αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το ήξερα και έπαθα σοκ. Πάγωσα, δεν ήξερα τι θα κάνω. Έλεγα δεν είναι δυνατόν. Έγραψε το γράμμα όσο βρισκόταν εν ζωή. Πρέπει να καταλάβουμε τη στιγμή που το γράφει αυτός ο άνθρωπος τι νιώθει» πρόσθεσε συγκινημένος.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss