ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάτσης και οι «γαλάζιες ακρίδες» σε πρώτο πλάνο

Την πεποίθηση ότι η υπόθεση του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή Ανδρέα Πάτση, δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά ο κανόνας την τριετία που βρίσκεται στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία, εκφράζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει για «γαλάζιες ακρίδες».

Όπως όλα δείχνουν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επενδύσει πολιτικά στην εν λόγω ιστορία, έτσι ώστε να αποδείξει στους πολίτες ότι η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και οικονομική αφαίμαξη των πολιτών προς όφελος των «γαλάζιων» παιδιών, αποτελεί τη βασική πολιτική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η υπόθεση του Ανδρέα Πάτση, αποτελεί για την Κουμουνδούρου θέμα μείζονος πολιτικής, ηθικής, αλλά και νομικής φύσεως. Όμως, πάνω από όλα, δείχνει την αντίληψη που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ως προς τη φύση της διακυβέρνησης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ.Πάτσης συμβολίζει τη λεηλασία του δημοσίου πλούτου, από τις “γαλάζιες ακρίδες”», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χθες το βράδυ στον «Σκάι» που προσέθεσε ότι επί των δικών του ημέρων, «με την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας, είχαμε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικία και τώρα χωρίς τρόικα, μοιράζουν τα κόκκινα δάνεια της μεσαίας τάξης στους Πάτσηδες».
Διότι οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν ότι στην Ηρώδου Αττικού γνώριζαν εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια για τις «ανήθικες» και «έκνομες» -όπως τις χαρακτηρίζουν- δραστηριότητες του βουλευτή τους. Αντί, όμως, να το αποπέμψουν, συνέχιζαν όχι απλά να τον καλύπτουν, αλλά και να του προσφέρουν δουλειές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα – όπως γίνονταν με τις «νομικές συμβουλές» που παρείχε στα ΕΛΤΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει πολύ στο ζήτημα της γνώσης εκ μέρους του Μαξίμου. Και αυτό γιατί και δημοσιεύματα υπήρχαν και ερώτηση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο είχε κατατεθεί προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, εκ μέρους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριου Κάτση.

Το γεγονός ότι ο υπουργός απαξίωσε να απαντήσει στην ερώτηση του Κάτση, οδηγεί την Κουμουνδούρου στο συμπέρασμα ότι γνώριζε και εκείνος την επαγγελματική σχέση που είχε ο «γαλάζιος» βουλευτής με τα ΕΛΤΑ. Επομένως, η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, δεν ικανοποιεί το κόμμα τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss