ΣΥΡΙΖΑ: Στη σκιά των παρακολουθήσεων συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Την πρώτη της συνεδρίαση μετά τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις, πραγματοποιεί σήμερα το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκτός από την πολιτική συγκυρία, θα συζητήσει και για την επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Το ζήτημα των παρακολουθήσεων αποτελεί για την Κουμουνδούρου το νούμερο ένα ζήτημα. Άλλωστε, κάθε μέρα αποκαλύπτεται και μια νέα πτυχή της υπόθεσης, η οποία και κατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται να προστεθεί στο παζλ του «παρακράτους Μητσοτάκη» – όπως το αποκαλούν.
Το σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», σύμφωνα με το οποίο «μη αρεστοί υπάλληλοι» φέρονται να είχαν πέσει θύματα μόλυνσης των κινητών τους τηλεφώνων μέσω του Predator, αποδεικνύει για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη-Κουκάκη, δεν αποτελούσε την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα.

Επίσης, με βάση το παραπάνω δημοσίευμα, πηγές από την Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως η ΕΥΠ χρησιμοποιούσε όντως το εν λόγω λογισμικό. Αν δεν πετύχαινε η μόλυνση, τότε ξεκινούσε τη «νόμιμη επισύνδεση», με διάφορα προσχήματα.
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, χθες, στο «Κόντρα», όπου κατήγγειλε την ύπαρξη ενός «ενιαίου παρακρατικού κέντρου» που συντονίζεται με ευθύνη Μητσοτάκη, «από κοινού με ένα κακόβουλο λογισμικό».

«Γι’ αυτό και βλέπουμε ένα μοτίβο: Ο κ. Κουκάκης παρακολουθείται από την ΕΥΠ και όταν το καταλαβαίνει, σταματάει η παρακολούθηση της ΕΥΠ και ξεκινάει με το Predator. Η αντίθετη σειρά έγινε στην περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη, προσπάθεια παρακολούθησης με το Predator και στην συνέχεια παρακολούθηση από την ΕΥΠ», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό, φυσικά, με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, θα απασχολήσουν την Πολιτική Γραμματεία, της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss