ΣΥΡΙΖΑ: Συνειδητά ψέματα Μητσοτάκη για την παρακολούθηση Χατζηδάκη

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον πρωθυπουργό για το θέμα των παρακολουθήσεων και ζητά απαντήσεις για την φερόμενη παρακολούθηση του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αποδεικτικά στοιχεία της εφημερίδας Documento για την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, αναφέροντας πως αυτά «εξηγούν για ποιο λόγο ο κ. Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει στη Βουλή στο απλό ερώτημα του κ. Τσίπρα αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Χατζηδάκη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο».
«Σήμερα αποδεικνύεται η αξιοπιστία Μητσοτάκη. Δεν έπαιζε απλά θέατρο όταν έκανε και τον θιγμένο λέγοντας πως «είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα εγώ Υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας, μόνο που το υπονοείτε», αλλά έλεγε συνειδητά ψέματα στους πολιτικούς του αντιπάλους, τους υπουργούς και τους βουλευτές του και στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού από τις 8 Ιουλίου του 2019, την πρώτη μέρα δηλαδή διακυβέρνησής του, πήρε την ΕΥΠ στο γραφείο του, έκανε αυτό που οι κ. Σαμαράς και Καραμανλής χαρακτήρισαν «αδιανόητο» και «δημοκρατική εκτροπή»: Έβαλε να παρακολουθούν για τουλάχιστον έναν χρόνο τον τότε υπουργό Ενέργειας και Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος εντελώς συμπωματικά βρισκόταν υπό παρακολούθηση και από το κακόβουλο λογισμικό Pred …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss