Τα 6 καλύτερα γυναικεία φθινοπωρινά αρώματα | ediva.gr

]]>

Το φθινόπωρο είναι εδώ και ζητάει την επαγρύπνησή σου για την αναζήτηση του ιδανικού αρώματος. Αυτή η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι προς τον χειμώνα είναι συνδεδεμένη με συγκεκριμένες αισθήσεις και μυρωδιές. Συνεπώς, αν ήδη σκεφτόσουν να αγοράσεις καινούρια κολόνια, ενημερώσου για τα καλύτερα γυναικεία φθινοπωρινά αρώματα, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή με βάση τα γούστα σου φυσικά.
Γυναικείες κολόνιες για το φθινόπωρο
MAISON FRANCIS KURKDJIAN – BACCARAT ROUGE 540

Το Baccarat Rouge 540 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα με ξεχωριστή μυρωδιά που δεν μπορείς να μπερδέψεις με κάτι άλλο. Είναι μια ξυλώδης κολόνια για κάθε δυναμική γυναίκα που θέλει να ντύσει το φθινόπωρό της με ζεστές και πικάντικες μυρωδιές. Στις νότες κορυφής θα συναντήσεις το γιασεμί και το σαφράν, στις νότες καρδιάς το γκρι κεχριμπάρι και στις νότες βάσης το κεδρόξυλο και τη ρητίνη ελάτου.
Μπορείς να το βρεις εδώ!
KAYALI – VANILLA 28

Για όσες προτιμούν τα πιο γλυκά αρώματα με ξυλώδεις και πουδρένιες δόσεις, το Vanilla 28 του Kayali είναι η κατάλληλη επιλογή. Μία άκρως φθινοπωρινή επιλογή που θα σε συναρπάσει με τη γλυκύτητα της βανίλιας, η οποία συνδυάζεται αρμονικά με το γιασεμί, την καστανή ζάχαρη και τους σπόρους τόνκα στις μεσαίες νότες, καθώς και τα κεχριμπαρένια αρώματα, τον μόσχο και το πατσουλί στη βάση.
Δες το τώρα εδώ!

Δες επίσης: Τα αγαπημένα γυναικεία αρώματα των celebrities
YVES SAINT LAURENT – OPIUM

Για όσες θέλουν στο πέρασμά τους να αναδύουν ένα άρωμα πολυτέλειας και αισθησιασμού, το Opium του YSL είναι μονόδρομος. Το προκλητικό άρωμα με τις πικάντικες νότες είναι αυτό που επιλέγει και το top model Gisele Bundchen και είναι ιδανική αγορά για το φθινόπωρο. Στις νότες κορυφής θα βρεις μανταρίνι, περγαμόντο και κρίνο. Προχωρώντας στις μεσαίες νότες, θα μυρίσεις γιασεμί και μύρο. Τέλος, αν αγαπάς το κεχριμπάρι, το πατσουλί και τη βανίλια, θα τα συναντήσεις στη βάση για να σε συνοδεύσουν όλη μέρα.
Μη χάσεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις με έκπτωση -20% εδώ!

]]>

TOM FORD – TOBACCO VANILLE

Αν η εικόνα και οι μυρωδιές που φτάνουν στο μυαλό σου ακούγοντας τη λέξη φθινόπωρο είναι ένα συνονθύλευμα αρωμάτων κακάου, πικάντικων στοιχείων, ξύλου  και καπνού, τότε ο Tom Ford σου έχει χαρίσει την απόλυτη κολόνια. Το Tobacco Vanille θα ντύσει μοναδικά τις φθινοπωρινές σου μέρες. Αν μελετήσεις τις κορυφαίες νότες, θα καταλάβεις τη μυρωδιά από τα φύλλα καπνού και τα πικάντικα στοιχεία. Τις νότες καρδιάς κατακλύζουν η βανίλια, το κακάο, οι σπόροι τόνκα και τα άνθη ταμπάκο. Τέλος, στη βάση θα βρεις ξυλώδεις νότες και αποξηραμένα φρούτα.
Αν θέλεις να αποκτήσεις αυτό το μοναδικό άρωμα με -20% έκπτωση, μπορείς να το βρεις εδώ!
JO MALONE LONDON – MYRRH & TONKA

Το Myrrh & Tonka του Jo …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss