Τα 7 καλύτερα φθινοπωρινά κραγιόν του 2022 | ediva.gr

]]>

Το μακιγιάζ είναι σημαντική υπόθεση για όλες τις γυναίκες. Πάντα ψάχνουμε νέα προϊόντα, καλλυντικά και τάσεις που μπορεί να μας ταιριάζουν. Ένα από τα βασικά καλλυντικά που κάθε γυναίκα έχει στο νεσεσέρ της είναι φυσικά το κραγιόν. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το πρόσωπό μας και γι’ αυτό πολλές φορές χρησιμοποιείται χωρίς καμία άλλη συνοδεία. Υπάρχουν φυσικά καθολικά και κλασικά χρώματα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα που ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε εποχή. Γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποια φθινοπωρινά κραγιόν που θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις.
Υπέροχα κραγιόν για το φθινόπωρο 2022
Βυσσινί κραγιόν Fenty Beauty

Το κόκκινο είναι το πιο διαχρονικό χρώμα στα κραγιόν. Ωστόσο, αν θέλεις κάτι πιο μοναδικό και ιδιαίτερο, μπορείς να επιλέξεις μία άλλη εκδοχή του αντί για την κλασική απόχρωση. Ένα σκούρο βυσσινί χρώμα είναι ό,τι πρέπει για εναλλακτική και θα συνοδεύσει τέλεια όλα τα looks σου αυτό το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα. Η Rihanna αποφάσισε να πρωτοπορήσει για ακόμα μια φορά με αυτό το υπέροχο κραγιόν σε ημι-ματ σύνθεση, το οποίο περιέχει υαλουρονικό οξύ και διάφορες βιταμίνες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να το επαναγεμίσεις!
Μπορείς να βρεις αυτό το  βυσσινί κραγιόν Fenty (απόχρωση Bored Member) εδώ!
Καφέ φθινοπωρινό κραγιόν Rare

Ένα υπέροχο φθινοπωρινό χρώμα για κραγιόν είναι αδιαμφισβήτητα το καφέ! Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για αυτή την εποχή. Επίσης, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα και δε θα σε δυσκολέψει καθόλου ούτε με την εφαρμογή του. Πρόκειται για ένα ματ, αλλά βουτυρώδες και ενυδατικό κραγιόν, το οποίο θα κρατήσει τα χείλη σου απαλά για πολλές ώρες.
Μπορείς να το βρεις (απόχρωση Strong) εδώ!

Ροζ κραγιόν Huda Beauty

Επειδή ήρθε το φθινόπωρο, δε σημαίνει ότι πρέπει να εμμένουμε μόνο σε σκούρα και nude χρώματα και να απαρνηθούμε τις αγαπημένες ροζ αποχρώσεις. Φυσικά, αντί για ένα καλοκαιρινό και έντονο φούξια, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ήπιο και ζεστό ροζ, το οποίο θα ταιριάζει τέλεια σε αυτή την εποχή. Η …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss