Τα 72 λεπτά «σιωπής» Μητσοτάκη – Η αποτίμηση ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό

Τα 72 λεπτά «σιωπής» του Μητσοτάκη – Η αποτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού

Για μια ομιλία «Μπεν Χουρ», αλλά εντελώς κενής περιεχομένου, από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνουν λόγο στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως όχι μόνο δεν έλαβαν καμία απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο αρχηγός τους, αλλά αντίθετα, άκουσαν «ψέματα και μισές αλήθειας» από το στόμα του πρωθυπουργού.
«Σιωπή» για τις παρακολουθήσεις

Προφανώς και από την Κουμουνδούρου εστιάζουν στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να παρακάμψει επί της ουσίας την υπόθεση των υποκλοπών. Όπως αναφέρουν, ο πρωθυπουργός αρκέστηκε σε μια γενικόλογη τοποθέτηση, μιλώντας περί «εβδομαδιαίων μυθευμάτων», αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδωσε απαντήσεις για την αποδεδειγμένη παρακολούθηση ακόμα δύο προσώπων, του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου και του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, από την ΕΥΠ.
Παράλληλα, όμως, κάνουν ειδική αναφορά στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προτάξει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», το οποίο και υποστηρίζει ότι επί κυβερνήσεως Τσίπρα, η ΕΥΠ άκουγε τρεις υπουργούς. Τον Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και τον Στέργιο Πιτσιόρλα.

Αυτό, υποστηρίζουν, ότι το έκανε, διότι γνωρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό από τη δική τους πλευρά. Διότι, συμπληρώνουν, αν όντως υπήρχε, θα το είχε χρησιμοποιήσει στον δημόσιο διάλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss