Τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου στο Samsung Galaxy Unpacked

Το καλοκαιρινό ραντεβού της Samsung φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η εταιρεία.

Στη νέα Galaxy Unpacked παρουσίαση αναμένεται να δούμε τη νέα γενιά των Galaxy Z smartphones που ξεχωρίζουν φυσικά για την αναδιπλούμενη οθόνη τους, μια κατηγορία που η Samsung οδηγεί την αγορά. Με βάση τις πληροφορίες -αλλά και τις φωτογραφίες- που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, η νοτιοκορεατική εταιρεία θα ακολουθήσει την τακτική των μικρών αλλά σημαντικών αλλαγών και στα δύο μοντέλα της σειράς τα οποία θα διατηρήσουν τον ίδιο σχεδιασμό με τους προκάτοχούς τους, με μικρές αλλαγές στο βάρος. Αναμενόμενα το κεντρικό σύστημα καμερών θα αποτελέσει έναν από τους τομείς που θα δούμε τις μεγαλύτερες αλλαγές, με το Fold4 πιθανόν να φέρει έναν ευρυγώνιο αισθητήρα στα 50MP, συνοδευόμενο από έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 12MP αλλά και ένα τηλεφακό στα 10MP, ικανό για 3x οπτικό zoom.

Με βάση τις φωτογραφίες των δύο μοντέλων, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες επιλογές στα χρώματα, ειδικά στην περίπτωση του Galaxy Z Flip4 που αποτελεί άλλωστε και άλλωστε το best seller της κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο μοντέλο ίσως δούμε και μια μεγαλύτερη οθόνη στην εμπρόσθια όψη, την οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί για την εμφάνιση ειδοποιήσεων αλλά και τη λήψη selfies χρησιμοποιώντας το κύριο σύστημα φακών.

Τα αναδιπλούμενα smartp …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss