Τα HUAWEI WATCH GT3 SE και nova Y61 διαθέσιμα στην ελληνική αγορά

Το νέο ελαφρύ smartwatch για όλες τις ώρες και το στυλάτο κινητό με την τριπλή κάμερα έρχονται για να προσφέρουν προσιτή πολυτέλεια.

H Huawei φέρνει στην Ελλάδα το τελευταίο smartwatch της σειράς WATCH GT 3, το HUAWEI WATCH GT 3 SE, που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα, αλλά και το νέο κομψό smartphone HUAWEI nova Y61 για τους λάτρεις του στυλ και της προσιτής πολυτέλειας.
Το HUAWEI WATCH GT 3 SE θα γίνει ο καθημερινός σύντροφος για τους λάτρεις του αθλητισμού και όσων προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και όσων εστιάζουν στην υγεία. Το νέο ελαφρύ smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε κάθε υπαίθρια δραστηριότητα και να έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσης, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσουν για έως και 2 εβδομάδες!

Το HUAWEI WATCH GT 3 SE είναι συμβατό με smartphone Android και iOS για υποστήριξη λειτουργιών, ώστε να παρέχουν στους χρήστες τον καλύτερο προσωπικό βοηθό. Οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 SE μπορούν, επίσης, να μοιραστούν τα αποτελέσματα άσκησής τους από την εφαρμογή HUAWEI Health με το Strava, την εξαιρετικά δημοφιλή, παγκόσμια κοινότητα παρακολούθησης άσκησης και φυσικής …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss