Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι Huawei!

Αναζητήστε τις μοναδικές προσφορές και τα δώρα που προσφέρει η Huawei

Τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά και συχνά αφιερώνουμε ώρες για να διαλέξουμε το καλύτερο δώρο για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν χρειάζεται γράμμα στον Άγιο Βασίλη και τεράστια προσμονή, αφού μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών τεχνολογικών συσκευών και να βρείτε εύκολα ένα τέλειο δώρο για κάθε γούστο, ανάγκη ή επιθυμία. Για ακόμη μία χρονιά το ιδανικό δώρο έρχεται από τη Huawei με εορταστικές προσφορές για όλους και σε κάθε εύρος τιμών.

Οι ιδέες είναι πολλές και οι ευκαιρίες περισσότερες:
Ένα από τα πιο συναρπαστικά δώρα είναι ένα smartphone.

Γιατί; Επειδή σήμερα τα smartphone μας παρέχουν όλες τις σημαντικές λειτουργίες που ξεπερνούν κατά πολύ τις λειτουργίες που σχετίζονται άμεσα με ένα τηλέφωνο. Είναι σύμμαχοί μας στην καθημερινότητα, τις εργασίες, την ψυχαγωγία και, παράλληλα, τα χρησιμοποιούμε ως φωτογραφικές μηχανές, που απαθανατίζουν τις καλύτερες στιγμές μας! Η Huawei διακρίνεται για τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες των smartphones της και φέτος παρουσίασε νέα ισχυρά μοντέλα για διαφορετικούς χρήστες.

Το κορυφαίο HUAWEI Mate 50 Pro, το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Mate διαθέτει την πρωτοποριακή κάμερα μεταβλητού διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το έξυπνο διάφραγμα προσαρμόζεται στη λειτουργία Αυτόματης Λήψης, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη, ενώ η μετάβαση στη λειτουργία Professional επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα το βάθος πεδίου και τον βαθμό θαμπώματος. Δίκαια το Mate50 Pro έχει χαρακτηριστεί και αναγνωριστεί ως το καλύτερο φωτογραφικό smartphone και αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.

Όμως και οι λάτρεις της πρωτοποριακής σειράς P, έχουν την ευκαιρία αυτές τις γιορτές να αποκτήσουν το HUAWEI P50 Pro με σημαντικό όφελος αγοράς. Στο HUAWEI P50 Pro συναντούμε την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum. Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με ένα νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR, οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με το HUAWEI P50 Pro θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Εύκολη θα είναι και η φωτογράφιση μακρινών αντικειμένων. Το HUAWEI P50 Pro διαθέτει περισκοπικούς φακούς (με έως 100Χ ζουμ), υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε ο χρήστης να μπορεί, χωρίς κόπο, να βγάλει σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα. Επίσης, το HUAWEI P50 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες.

Ακόμα μία πρόταση έρχεται από τη σειρά nova. Το HUAWEI nova 10, αλλά και το nova 10 SE, πρωτοστατούν στην κατηγορία τους με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Για όσους ενδιαφέρονται για ένα mid-range smartphone, αλλά με σχεδιασμό, ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά που βρίσκεις σε πολύ ακριβότερες συσκευές το HUAWEI nova 10 αποτελεί το must της χριστουγεννιάτικης λίστας σε άλλη μία δελεαστική εορταστική προσφορά. Κληρονομεί την κομψή αισθητική της σειράς nova και συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με το εκθαμβωτικό και κομψό Star Orbit Ring στην κάμερα και όλα αυτά συνδυάζονται με απίστευτα κομψή και λεπτή σχεδίαση στα 6,88 χιλιοστά. Το HUAWEI nova 10 συνεχίζει να ηγείται στην τεχνολογία φωτογράφισης μπροστινής κάμερας. Διαθέτει μια εντυπωσιακή μπροστινή κάμερα 60MP Ultra-Wide Angle με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K. Επιπλέον, με την μπροστινή κάμερα πορτρέτου 8MP Close-up, που υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2X και ψηφιακό ζουμ έως και 5X, προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss