Τα κεντρικά του ΟΠΑΠ στη νέα εποχή

Αναδιοργάνωση χώρων, νέα meeting rooms και ανοικτοί χώροι εργασίας

Ένα μεγάλο έργο για την αναδιοργάνωση και βελτιστοποίηση των κεντρικών εγκαταστάσεων του ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Αθηνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Όπως εξηγεί ο κ. Φρίξος Παπαδόπουλος, Property & Engineering Director του ΟΠΑΠ, «στόχος μας ήταν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας να ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο, τόσο τη λειτουργία της όσο και τις ανάγκες των εργαζομένων, οι οποίες έχουν πλέουν εξελιχθεί. Από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα σύνθετο έργο, το οποίο περιελάβανε την ενοποίηση των δύο κτηρίων της εταιρείας επί της Λεωφόρου Αθηνών και τη γενικότερη αναδιοργάνωση των χώρων. To έργο αυτό αποτέλεσε μια καλή αφορμή για την αναβάθμιση κρίσιμων χώρων για τη λειτουργία της εταιρείας, όπως το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πρακτόρων, το Contact Center και το VLT Lab».

Φρίξος Παπαδόπουλος, Property & Engineering Director του ΟΠΑΠ

Σημαντικές αλλαγές στο κεντρικό κτήριο του ΟΠΑΠ
Όσον αφορά στο πρώτο και μεγαλύτερο σκέλος του έργου, ο κ. Παπαδόπουλος, σημειώνει: «Η ενοποίηση των δύο κτηρίων του ΟΠΑΠ έπρεπε να πραγματοποιηθεί χωρίς να παρεμποδιστεί η λειτουργία της εταιρείας και η καθημερινότητα των εργαζομένων. Έτσι, πραγματοποιήσαμε διαδοχικές επεμβάσεις, ανά εβδομάδα, σε κάθε ένα από τους οκτώ συνολικά ορόφους».

H ομάδα του ΟΠΑΠ που υλοποίησε το έργο

Αλεξάνδρα Κοντουρατζή, Facilities Services Manager, Φρίξος Παπαδόπουλος, Property & Engineering Director, Μαριάννα Κοτιλέα, Stores Design & Development Manager, Ματθαίος Ματθαίου, Chief Οperations Officer του ΟΠΑΠ

«Η νέα διαμόρφωση των χώρων περιλαμβάνει περισσότερα meeting rooms και ανοικτούς χώρους για εργασία, ενώ δημιουργήθηκαν υποδομές που διευκολύνουν την τηλεργασία και την εκ περιτροπής εργασία στην ίδια θέση», τονίζει ο κ. Παπαδόπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss