Τα λάθη που κάνει η Τοξοτίνα μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

Σίγουρα η Τοξοτίνα είναι πρόκληση για αρκετούς άντρες που θα ήθελαν να σε “περιορίσουν” στην αγκαλιά τους λόγω της περιπετειώδη, παιχνιδιάρας, με έντονο ταμπεραμέντο, χιούμορ αλλά και φιλελεύθερης στάσης της. Ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και στο τέλος της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!
1. Τα ξέρει… όλα

Είναι γεγονός ότι είναι φιλομαθής, της αρέσει να διαβάζει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Αυτό φυσικά της δίνει ένα καλό πάτημα για να υποστηρίξει τις απόψεις και τα επιχειρήματά της, δε σημαίνει όμως ότι τα ξέρει κι όλα και σίγουρα δεν είναι ωραίο να καπελώνει τη συζήτηση με τον σύντροφό της και να την καταλήγει σε μονόλογο!
2. Η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό της

Σαφώς είναι ειλικρινής και αυθόρμητη, αλλά το να της βγαίνει αβίαστα από το στόμα κάθε σκέψη, ιδίως σε περιπτώσεις, που θα μπορούσε να μη μιλήσει καν, δεν είναι και ωραίο ή -για να είμαστε ειλικρινείς- καταντάει εκνευριστικό. Δεν είναι κακό που λεει την αλήθεια, όμως καμιά φορά το ταίρι της την ξέρει κι απλά περιμένει από εκείνη μια αγκαλιά ή ένα παρηγορητικό λόγο και όχι… σφαλιάρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss