Τα μαθήματα του Στέφανου Τσιτσιπά για την ελληνική σημαία στο Twitter και η «υπερηφάνεια»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media έκανε… μαθήματα στους διαδικτυακούς φίλους του για το τι συμβολίζει η ελληνική σημαία αλλά και για τη λέξη υπερηφάνεια.

«Υπερηφάνεια (Ουσιαστικό): ένα βαθύ συναίσθημα της αξιοπρέπειας, της σημασίας, της ιστορίας, της κληρονομιάς και των ριζών ενός ανθρώπου. Πάμε Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνοδεύοντας το βίντεο το οποίο ανάρτησε μετά τη νίκη του επί του Μανσουρί στην Τύνιδα.
Με τη νίκη αυτή ο Έλληνας πρωταθλητής έστειλε την εθνική ομάδα στα play off ανόδου του Davis Cup και το χάρηκε δεόντως. Μάλιστα, στη συνέχεια της ανάρτησής του ο Τσιτσιπάς εξήγησε και τους συμβολισμούς της ελληνικής σημαίας.

«Η σημαία της Ελλάδας έχει εννέα λωρίδες για τις εννέα συλλαβές της ελληνικής φράσης “Ελευθερία ή Θάνατος”. Το μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει τη θάλασσα και το λευκό τα κύματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Greece’s flag has nine stripes for the nine syllables in a Greek phrase meaning, “Freedom or Death”. The blue colour represents the sea, and the white represents the waves.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) September 17, 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss