Tα Samsung Galaxy Buds2 Pro υπόσχονται κορυφαίο ήχο

Αποκαλύφθηκαν τα ασύρματα ακουστικά της Samsung με υποστήριξη Bluetooth LE Audio.

Κρατώντας απλή την ονομασία όπως και τον σχεδιασμό, τα Samsung Galaxy Buds2 Pro αποκαλύφθηκαν και σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα.Εμφανισιακά, είναι μια μίξη του καθαρού design που προτιμήθηκε για τα Samsung Galaxy Buds+ παρότι αποτελούν συνέχεια του μοντέλου Buds Pro. Συγκεκριμένα, είναι μονόχρωμα και ματ εκεί που τα Buds Pro είχαν μια γυαλιστερή επιφάνεια αφής – είναι επίσης και λίγο μικρότερα σε όγκο, για να κάθονται καλύτερα και σταθερότερα στο αυτί. Στο πακέτο περιλαμβάνονται τρία σετ μαξιλαράκια για καλύτερη εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτιού, μιας και πρόκειται για in-ear ακουστικά. 
Υποστηρίζουν ήχο 24bit, σημαντική βελτίωση συγκριτικά με τα 16bit των προηγούμενων μοντέλων και μια ακόμη σημαντική προσθήκη είναι η τεχνολογία Bluetooth 5.3 LE Audio, καταναλώνοντας πολύ λιγότερη ενέργεια χωρίς να υστερούν σε ποιότητα ήχου ή σύνδεσης, ένα ολοκαίνουριο πρότυπο που πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως θα αρχίσει να ενσωματώνεται σε συσκευές.

Ενσωματώνεται ηχείο δύο δρόμων, με woofer 10mm και tweeter 5.3mm σε κάθε ακουστικό. Επιπλέον, κάθε ακουστικό διαθέτει τρία μικρόφωνα High-SNR, τα οποία επίσης υποστηρίζουν τεχνολογία beamforming για καλύτερη ποιότητα ομιλίας σε κλήσεις. Η μπαταρία ανά ακουστικό παραμένει στα 61mAh όμως η θήκη έλαβε μια μικρή αναβάθμιση, πλέον διαθέτοντας μπαταρία 500mAh που προσφέρει έως και 29 ώρες αυτονομίας στα ακουστικά με ενδιάμεσες φορτίσεις – τα α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss