Τα Snapdragon SoC θα βρίσκονται αποκλειστικά σε όλες τις Galaxy ναυαρχίδες παγκοσμίως, ξεκινώντας με το S23

Τις τελευταίες εβδομάδες, φήμες ανέφεραν ότι η Samsung θα μπορούσε να παραλείψει τη χρήση των δικών της Exynos chipsets για τα κορυφαία της smartphone, έναντι των αντίστοιχων Snapdragon προτάσεων της Qualcomm.

Με αφορμή την ανακοίνωση των πολύ καλών οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Qualcomm γνωστοποίησε ότι θα βρίσκεται μέσα σε όλα τα κορυφαία smartphones της Samsung παγκοσμίως, στο πλαίσιο μιας ευρείας συμφωνίας.
«Ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να το σκέφτεστε είναι ότι τα Snapdragon τσιπ θα βρίσκονται σε μια σειρά προϊόντων της Samsung όπως τα κορυφαία smartphones της σειράς Galaxy», δήλωσε ο CEO της Qualcomm Cristiano Amon απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων.
«Και αυτό που μπορώ να πω σε αυτό το σημείο είναι ότι ήμασταν στο 75% των Galaxy S22 που διατέθηκαν παγκοσμίως, πριν από τη νέα συμφωνία. Θα πρέπει να σκέφτεστε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στον τομέα αυτό από το Galaxy S23 και μετά. Πρόκειται για μια πολυετή συμφωνία. Και αυτό είναι μάλλον το μόνο που μπορώ να σας πω. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς θα βρισκόμαστε μέσα σε όλες τις συσκευές τους σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο CEO της Qualcomm. 
Το ποσοστό 75% που ανέφερε ο Amon αφορά το ποσοστό των smartphone της σειράς Galaxy S22 που κυκλοφόρησαν με το Snapdragon 8 Gen 1 chipset. Το υπόλοιπο 25% των συσκευών S22 στηριζόντουσαν στο Exynos 2200 SoC της ίδιας τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss