Τα συγχαρητήρια μηνύματα του πολιτικού κόσμου στην «χρυσή» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Ελλάδα μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, μετά το χρυσό στα 35χλμ. βάδην, κατέκτησε σήμερα την πρωτιά και στα 20 χλμ. βάδην. Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο νταμπλ που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.
Η ίδια μετά τον θρίαμβό της δήλωσε χαρακτηριστικά, «θα μπορούσα να έχω κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ αν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμουν, απείχα μόνο 5 δευτερόλεπτα».

Από τους πρώτους πολιτικούς που συνεχάρη την χρυσή αθλήτρια, ήταν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας ο οποίος έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, «θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!».
Από την πλευρά του, συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, γράφοντας: «Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε!».

Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε! pic.twitter.com/HslKVwsL7G
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) August 20, 2022

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Twitter. «Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά!», προσθέτει.

Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο. Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά! #TeamHellas pic.twitter.com/mwb9leeHaX
— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) August 20, 2022

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης», σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Και προσθέτει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ».

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss