Τα ζώδια που κρύβουν το θυμό τους μέχρι να εκραγούν!

Θέλουν να ξεσπάσουν, αλλά «καταπίνουν» το θυμό τους

Είσαι από τα άτομα που τα λέει όλα στον/στην σύντροφό του; Εκδηλώνεσαι όταν είσαι θυμωμένος/η, λυπημένος/η ή ενοχλημένος/η. Ή μήπως καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, ειδικά όταν νιώσεις ζήλια και αγανάκτηση;
Σε μερικούς ανθρώπους φαίνεται πιο εύκολο να μην μοιράζονται συναισθήματα ή ανησυχίες με τους συντρόφους τους. Θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση, αν μπορούν, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα βελτιωθούν. Αλλά, ακριβώς επειδή καταπιέζουν τη δυσαρέσκεια και τη θάβουν βαθιά μέσα τους, κάποια στιγμή θα αναδυθεί και θα εμφανιστεί πολύ πιο έντονα.

Όταν βρίσκεσαι σε σχέση, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου και για τον σύντροφό σου είναι να είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου. Μπορεί να νομίζεις ότι εμποδίζεις τους άλλους να πληγωθούν όταν καταπιέζεις τη δυσαρέσκειά σου, αλλά τελικά εσύ είσαι που θα πληγώσεις τους πάντες.
Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα ζώδια που καταπιέζουν οτιδήποτε δυσάρεστο νιώθουν σε σχέση με το ταίρι τους, με συνέπεια να δημιουργείται συσσωρευμένη δυσαρέσκεια αλλά και αναπόφευκτα ξεσπάσματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι περισσότεροι Ζυγοί θέλουν να αποφύγουν τις συγκρούσεις όσο περνάει από το χέρι τους, ειδικά με τους/τις συντρόφους τους. Για αυτό θα καταπιέσουν τον εαυτό τους μέχρι το σημείο να μην αντέχουν άλλο. Μετά όμως θα αναστατωθούν και θα εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.
Συνήθως είναι ήρεμοι και προτιμούν να επιλύουν τις καθημερινές διαφορές με πολιτισμένες συζητήσεις και επιδιώκοντας τη συνεννόηση. Αν όμως έχουν συσσωρεύσει πολλή δυσαρέσκεια μέσα τους, όταν τελικά την εκδηλώσουν μπορεί να δημιουργηθεί μια εκρηκτική κατάσταση. Στους Ζυγούς δεν αρέσει να αισθάνονται ότι χάνουν την ισορροπία ή τον έλεγχο στη σχέση τους. Όμως αυτό συμβαίνει επειδή συχνά αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους και τα θάβουν κάτω από μια επίπλαστη ειρήνη και ηρεμία.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss