Τάκης Θεοδωρικάκος: Διαλύουμε τα άβατα ανομίας και εγκληματικότητας

Συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3

Στην αποτελεσματική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλες τις υποθέσεις που έχουν απασχολούν τον τελευταίο καιρό την κοινή γνώμη, αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3. Ο Υπουργός τόνισε για άλλη μία φορά πως ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους χωρίς διακρίσεις.
Σχολιάζοντας την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. εντός του ΕΜΠ , όπου σε αποθήκη ανακαλύφθηκε μεγάλος όγκος μολότοφ και αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, ο κ. Θεοδωρικάκος επεσήμανε πως δεν μπορεί να υπάρχει πουθενά άβατο και πρόσθεσε πως τα άβατα, ιδιωτικά και δημόσια, διαλύονται και οι χώροι αποδίδονται στην κοινωνία.

Για την υπόθεση της σύλληψης του συγγραφέα παιδικών μυθιστορημάτων για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξήγησε πως η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του κατηγορούμενου μέσα από στοιχεία που εντοπίστηκαν από χρήση υπερσύγχρονου λογισμικού της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των ανηλίκων, το οποίο εντοπίζει δραστηριότητες παιδεραστών στο διαδίκτυο.
Δείτε τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Υπάρχει ένα σχέδιο ενίσχυσης της αστυνομίας και παρουσίας της παντού, ένα σχέδιο που υλοποιείται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο και αυτό ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε όλη τη χώρα.

«Στην περίπτωση του συγγραφέα έγινε χρήση προηγμένου λογισμικού, του Child Protection System, με έγκριση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών, το οποίο εντοπίζει διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας»
Δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειες, θέλω να δώσω όμως μια ουσία, η οποία αφορά την Ελληνική κοινωνία, μας αφορά όλους, είμαστε γονείς, έχω παιδιά και δεν υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο από την υγεία, τη σωματική ακεραιότητα, τη ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Εδώ μου δίνετε τη δυνατότητα να αναφερθώ σε εξαιρετικά σύγχρονα μέσα, τα οποία διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η δουλειά έχει γίνει μέσα από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία διαθέτει ένα προηγμένο λογισμικό το Child Protection System, με έγκριση φυσικά των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών και με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, εντοπίζει περιπτώσεις, όπου υπάρχει χρήσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss