Τάσος Μπακασέτας: «Πάλευα με την κατάθλιψη, δεν είμαστε ρομπότ»

Τάσος Μπακασέτας: Ο αρχηγός της Εθνικής προχώρησε σε συγκλονιστική αποκάλυψη, μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό για τη σεζόν 2021/22.
Κατά τη διάρκεια της βράβευσης του στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ, ο ποδοσφαιριστής της Τραμπζονσπόρ αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ΠΣΑΠΠ, σε όλους τους συντελεστές. Είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις πρόσωπα που είχες χρόνια να δεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Άλκη για τη δύναμη ψυχής που έδειξαν. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία και τους ευχαριστώ που βρεθήκαν εδώ σήμερα.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Super League 2 διότι είναι διαφορετικό να βλέπεις σε τι γήπεδα κάνουν προπόνηση, δεν έχουν τα πολύ απλά πράγματα αλλά το πιο λυπηρό είναι να βλέπεις τους ανθρώπους που το ζουν καθημερινά ότι έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες.
Οι μικρότερες κατηγορίες. είναι πυρήνας της Εθνικής μας γιατί και η Εθνική ομάδα έχει ανάγκη από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε την Κροατία είναι στους «4» του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 11.5-12 εκατομμύρια πληθυσμός. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Όλοι που ασχολούνται στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να το κάνουν από ευχαρίστηση. Οι ποδοσφαιριστές σε αυτή την κατηγορία είναι ήρωες. Το κάνουν από αγάπη.
Τέλο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss