Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Ο Δίας στον Κριό (μέχρι τις 17/5) θα λειτουργήσει ως «φύλακας-άγγελός» σου κι ακόμη κι αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος με τη συνδρομή του. Ίσως βέβαια για να δείξει το πόσο σε… αγαπά και να κάνει πιο «φαντεζί» την εμφάνισή του, να χρειαστεί πρώτα να πάει η καρδιά σου στην Κούλουρη, αλλά… τέλος καλό όλα καλά!
Από εκεί και ύστερα, η έλευση του Δία στο δικό σου ζώδιο σου δίνει βέβαια σημαντικά πλεονεκτήματα ως προς το ζην και το… ευ ζην, αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ανοίγματος που θα αποδειχθεί πολύ μεγάλο για τα δεδομένα σου και μη λες ότι «εγώ αρκούμαι μόνο σε εκείνα που μου παρέχουν ασφάλεια και… τέλος», αφού αν σου ανοίξει η όρεξη, είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο. Σαν τα μεζεδάκια ένα πράγμα και ειρήσθω εν παρόδω ο Δίας φέρνει και κιλά… πολλά κιλά!
Εκτός τώρα από το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, που συνοδεύει την πρεμιέρα του Δία στο ζώδιό σου και θα επιβεβαιώσει ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό», μέσα ενδεχομένως κι από μια κρίση ολκής, έχεις να κουλαντρίσεις και τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, που σε αφορούν άμεσα και πέρα από το ότι «πιάνουν» τα προσωπικά και τις σχέσεις-συνεργασίες σου, έχουν εκ φύσεως κι ένα οικονομικό χαρακτήρα (άξονας Ταύρου-Σκορπιού). Η πρώτη μάλιστα στις 5 Μαΐου έχει ανατρεπτικά χαρακτηριστικά που για σένα σημαίνει κίνδυνος αποσταθεροποίησης – άρα και μεγαλύτερη ανασφάλεια- ίσως μάλιστα να γίνει η συνέχεια της επίσης Σεληνιακής έκλειψης τον περασμένο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss