Τεχνολογία της Ford Pro «παρακολουθεί» τα εργαλεία – FleetNews

Πρωτοποριακή τεχνολογία της Ford Pro «παρακολουθεί» τα εργαλεία και τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων επιτρέποντας τους να γνωρίζουν τη θέση τους.
Η εργασία σε ένα εργοτάξιο απαιτεί συχνά οι εργαζόμενοι να διαθέτουν μια σειρά από εξειδικευμένα εργαλεία. Ωστόσο, το να ξεχαστούν εκεί κάποια από αυτά στο τέλος της ημέρας, μπορεί να αποδειχθεί μία δαπανηρή υπόθεση τόσο από πλευράς χρόνου, όσο και κόστους. Μάλιστα, οι ειδικοί εκτιμούν ότι το κόστος για τις επιχειρήσεις ανέρχεται στα 450 ευρώ ετησίως – ανά van. 1

Μηχανικοί στο Άαχεν της Γερμανίας ολοκλήρωσαν ένα πιλοτικό project για τη Ford Pro που θα μπορούσε να επιτρέπει στις εταιρείες να παρακολουθούν τη θέση των εργαλείων και των μηχανημάτων τους ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας συνδεσιμότητα Bluetooth™ και παρακολούθηση μέσω GPS. 2 Το σύστημα χρησιμοποιεί ειδικές συσκευές τοποθετημένες μέσα σε εργαλειοθήκες και σε εξοπλισμό για σύνδεση με τα οχήματα της εταιρείας, καθώς και έναν κεντρικό server.
Αυτές οι συσκευές παρακολούθησης δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε όχημα να υπενθυμίζει στους οδηγούς πότε ένα εργαλείο, το οποίο μπορεί να έχει ξεχαστεί στο εργοτάξιο, δεν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο. Η παρακολούθηση επιτρέπει επίσης στις εταιρείες να γνωρίζουν πού βρίσκεται κάθε εργαλείο ή μηχάνημα σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή και μπορεί να συντονίζεται με τους εργαζόμενους για τη μεταφορά ειδικών εργαλείων σε άλλες τοποθεσίες όταν τα χρειάζονται επειγόντως.
Εκτός του ότι γλιτώνουν το κόστος αντικατάστασης των χαμένων εργαλείων …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss