Τελικός στην Novileague Παγκόσμιο με έπαθλο έως 32.000€*

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με την κοινή αγωνιστική στον μικρό και μεγάλο τελικό του Μουντιάλ! Με τη Novibet, εσύ κερδίζεις το Παγκόσμιο!

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά οκτώ μέλη του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet κέρδισαν στις δύο μεσοβδόμαδες αγωνιστικές! Πιο συγκεκριμένα, η τύχη χαμογέλασε στο gm****20 στη 19η αγωνιστική (Αργεντινή-Κροατία), έκανε το «8 στα 8» και πήρε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο, κερδίζοντας το απίστευτο ποσό των 22.000 ευρώ*!
Η 20ή και προτελευταία αγωνιστική της Novileague αποδείχθηκε… γενναιόδωρη για επτά παίκτες. Oι Be****i4, th****03, na****n1, fa****54, al****o0, ko****is, Fr****er απάντησαν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις και κέρδισαν ο καθένας από 3.143 ευρώ*!

Η 21η και τελευταία στροφή, επικεντρώνεται στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή-Γαλλία (18/12, 17:00). Ο Λιονέλ Σκαλόνι και οι παίκτες του θέλουν να ξορκίσουν τα φαντάσματα 36 ετών και να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο την Αργεντινή έπειτα από εκείνο του 1986!
Οι «τρικολόρ» με την συμμετοχή τους στον τέταρτο τελικό στα τελευταία επτά Μουντιάλ, αποδεικνύουν γιατί πλέον θεωρούνται υπερδύναμη. Την Κυριακή θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν στη Ρωσία το 2018 και να γίνουν η 3η ομάδα που φτάνει στο back to back στην ιστορία της διοργάνωσης.

Οι οκτώ ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague Παγκόσμιο είναι οι εξής:

Αργεντινή-Γαλλία: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ (90λεπτο);
Αργεντινή-Γαλλία: Σε ποια διαδικασία θα κριθεί ο τελικός;
Αργεντινή-Γαλλία: Ποιο combo με γκολ θα επιβεβαιωθεί στον αγώνα;
Αργεντινή-Γαλλία: Ποιος παίκτης θα σημειώσει το πρώτο γκολ;
Αργεντινή-Γαλλία: Σε ποιο χρονικό διάστημα θα σημειωθεί το πρώτο γκολ;
Αργεντινή-Γαλλία: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου;
Αργεντινή-Γαλλία: Πόσα κόρνερ θα γίνουν στον αγώνα;
Αργεντινή-Γαλλία: Πόσες κίτρινες κάρτες θα γίνουν στον αγώνα;

Η τελευταία αγωνιστική στη Novileague Παγκόσμιο
Στην «Novileague Παγκόσμιο 22’» οι σωστές απαντήσεις των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα καταγράφονται σε έναν πίνακα κατάταξης. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του Μουντιάλ θα κερδίσει το ποσό των 10.000€* εγγυημένα!
Από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση θα δίνεται το ποσό των 1.000€ και από την 6η μέχρι τη 5000ή θέση θα μοιραστούν διαφορά χρηματικά έπαθλα*, όλα εγγυημένα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss