Θανάσης Πατριαρχέας: Η απίθανη φώτο με την κόρη του Σταύρια

Η Σταύρια έχει ανέβει στη σκηνή και ο ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να τη φωτογραφίσει.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και απολαμβάνουν μαζί τους την κάθε στιγμή.
Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και τα χαρμόσυνα νέα είχε τότε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός με μία ανάρτησή του στο Instagram:

«Καλώς ήλθες μικρή μας!#3daughters #proud #heromom»
Και αυτή τη φορά ο Θανάσης Πατριαρχές ήταν παρών στον τοκετό και μάλιστα ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Η σύζυγός του, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Secret μίλησε για την εμπειρία της λέγοντας:

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς πόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300 γραμμάρια. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο, θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό». Στην ίδια συνέντευξή είπε για τον σύζυγό της: «Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και, όπως στις άλλες δύο γέννες, ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε, μου κράταγε το χέρι, μου έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης έκοψε τον ομφάλιο λώρο».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss