Θάνατος 15χρονου στη Χαλκιδική: Οι φίλοι του νόμιζαν ότι έκανε πλάκα – Πνίγηκε 4 μέτρα από την ακτή

Χαλκιδική: Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο του 15χρονου στα Νέα Φλογητά. Τι λένε τα παιδιά που ήταν μαζί του στην παραλία. 

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Λιποχώρι Σκύδρας από τον θάνατο του 15χρονου στην παραλία των Νέων Φλογητών Χαλκιδικής. Οι λεπτομέρειες από το συμβάν προκαλούν ανατριχίλα, καθώς τα παιδιά που ήταν μαζί με τον άτυχο νεαρό στην εκδρομή που εξελίχθηκε σε τραγωδία, περιέγραψαν τα δραματικά λεπτά που βίωσαν.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η παρέα είχε φτάσει στην παραλία, παρήγγειλε καφέδες και χυμούς έτσι ώστε να περάσουν το υπόλοιπο της ημέρας στη θάλασσα. Κάποια από τα μέλη της παρέας είδαν τον 15χρονο να είναι μπρούμητα μέσα στη θάλασσα, πολύ κοντά από την ακτή. Οι περισσότεροι πίστεψαν πως τους έκανε πλάκα, ενώ όταν είδαν πως ο χρόνος περνούσε και το παιδί παρέμενε στο ίδιο σημείο άρχισαν να ανησυχούν.

Αμέσως έσπευσαν κοντά του, είδαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις τους και κάλεσαν σε βοήθεια. Το ΕΚΑΒ έσπευσε, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης και άμεση διακομιδή στο κέντρο υγείας Μουδανιών, όμως, ο άτυχος 15χρονος κατέληξε.

Πληροφορίες ότι δεν γνώριζε κολύμπι

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές για τον θρήνο που ακολούθησε, με τον πατέρα του παιδιού να καταρρέει όταν έφτασε στο νοσοκομείο όπου ήταν η σορός του, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί, αλλά και αρκετά από τα μέλη της παρέας του, δεν γνώριζε κολύμπι κι αυτό πιθανότατα ήταν μοιραίο για την εξέλιξη του περιστατικού.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss